dimkaraganchev, ще Ви помоля да не обиждате други участници в дискусията. Надявам се да съм ясен!
Този пост е редактиран от Aleksandars; 13-10-17 в 21:29.
Някъде някой да Ви е обидил?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Не съм го видял. Извинявам се.
Не се извинявай. Както казах, за такива анонимни екземпляри въобще не ми пука. Ако има смелост, знае къде да ме намери и да ми каже в лицето, какво мисли.
Хайде темата да си остане за каквото е. ОК?
Хайде пак квалификации и заключения. Какво пише най-долу на заглавната страница....пише потребители, потребител. Що не пише "субекти".
Screenshot_20171014-201208.jpg
Ами то си е топло и няма какво да се говори по темата.
Повече време са в ОФФ отколкото ОН.
По темата как работи моя убавец.
При ОН се засилва до 340-350W със скорост към 10W в секунда и веднага почва да пада със същата скорост до към 170-180W и кара така докато изключи.
При 21 зададена, климатика смята че е 23гр., а други два термометъра показват 23,5°, при външна 9°.
За кой климатик става въпрос? Така и моите да излизаха от off.
За National К2У става въпрос.
Минимума не се качва с понижение на температурите. И Ауто на вентилатора е странно, не е като на другите. - това най ме кефи. Вента се управлява от темп. на ТО. Както при фиксираните степени на Фуджи.
Моето Lmca смени поведението, докато преди беше в режим он/офф, сега вече не се изключва и работи постоянно с консумация 230-250вата. Явно така му е зададено при тези външни температури. Тошибата я хващам някой път да дефроства, което ми изглежда странно в топлото време.
Кой модел е Nacional-а. И аз си меслех за такова излизане от off, звучи много логично. МХИ-то съм го гледал 6..7мин на около 700W и после сваля за 3..4мин. на 300W и се чудя защо така са го решили. Тошибата пък обратното, стига до 250..260W, но минават 10мин. докато тръгне топлото и после пада на 180W.Вярно, че тръбите са ми 7-8м, но максимално му дават 25м.