И Жендъри......
Едната машина при мен направи контролен дефрост,а другата мъчи да заскрeжи питата.
Позастудя навън и снежец има с малко вятър.
Sent from my Sony Z3 using Tapatalk
За последните две денонощия - хевито 20kWh, дайсейкая 14kWh. Този режим анти on/off на хевито му отваря апетит.
Не, хевито е даже на silent. 24° задание, стайната 23°. Вратата към коридора е отворена 8...10см през нощта за да не изключва. .........20 за два дена. 10 за денонощие.
Не зная какви са му машините /не са в подписа/, но няма 2 еднакви машини, еле пък да работят при еднакви условия. Как пък не го схванахте най-накрая. То и затова нецата не е отговорил, а ти дето нямаш. Аз съм го написал от собствен опит. Тази година Тошибата ми не е стигала до номинал, та камо ли да работи 2 часа над номинал.
To, сега на -1*С и силен снеговалеж 50ката крета на 400W.
Снеговалеж, температура навън -2°С, 402PDR си папка 230 W, забил е "есо", нагласен на 25°С...Стоя си по боксерки.... Не че ме интересува колко консумира, но ми е пред очите...
Сега се зачетох и реших да проверя единствения климатик на който имам ватметъра.
Етерииката продължава да ме радва .
Топля целия апартамент с нея ( единствено от 20 до 22 работи тошибата на 24-25 )
нагласена е на 23-24 градуса и сега я гледам пак се върти около 300-320 вата и си държи в стаята където е 24,5 в другите стай вече температурата пада до към 22 градуса.
Същите външни условия като при Александърс