То па един студ.Като слушам журналята, имам чувството, че ще е поне -40.
При нас от сутринта е -4-5, набива сняг от изток, а отгоре на всичко и влажността е над 90%, има мъглица. А като гледам прогнозата, все по-весело ще става Замръзнали тави, бол. Всички машини са станали на снежни човеци. Тъкмо по-сериозен тест за новите клими.
И при мен консумацията нормална.и двете машини нагласени на 23 градуса и бачкат на 380w едната и 395w другата.Външна около 0 градуса.
Моите са бачкали при всякакви условия за толкова години и хич не ми дреме, какво е вън времето.
ZMX-а в детската, бичи си така, без дефрост от около 4ч.
МЕ-то в спалнята, то почна с дефростите по време, прави такива и без нужда, при не особено заскрежена пита. Въпреки това е он/офф и работи дълго време, преди да се размрази.
ZSX-а не съм го снимал, защото преди малко дефростна, след около 4ч. работа.
П.п. На снинките не може да се види хубаво снеговалежа, ама си набива добре.
Този пост е редактиран от rosswen; 25-02-18 в 19:36.
Това Мицубиши да не върви с бонус,простор?
Я ги викай тези от кабеларката,да си оправят изобретението.
Жената простира килотите тук. [emoji16]Между другото, тяка е окичен и върху 2-те машини. Иначе по целия апартамент има такива "гениални" прекарвания на кабели. Кой, където му паднало, слагал, като гирлянди са ги накичили. Не са ми пречили до сега, иначе да не съм ги търпял изобщо.
roswen,Тоя дълъг кабел като обледи ще стане доооста тежък и ще ти натовари дясната стойка /мисля че на новия климатик/ , отделно че отдясно е компресора/тежеста. Отделно че монтажа ти май е в/у изолация. Ти си знаеш как е точно , но от снимките така изглежда! Бих го махнал от там ...
Касапе, моите на -22 са работили, ма като ги гледах, не е предела им.Викинг, в казармата нещата други бяха преди, мъжете бяха мъже, и на студ даянеха наряд, ама пионерските вече са музей, мъже няма вече, само мамини рожби гледам по улиците.