Страница 197 от 372 ПърваПърва ... 147187195196197198199207247 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,941 до 2,955 от общо 5578
Like Tree4495Одобрявам

Колко ми харчи климатикът - Real Time

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Отговор: Колко ми харчи климатика - Real Time

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Хм, мойто хайванче отдавна не бях го поглеждал ама май е сдало багажа - не ми показва W (0.0 или от време на време 0.8-0.9W) , иначе показва волтаж и херци ... Пробвах с ресет ама същата работа - www.stbbg.com | product_single - те такова е "чудото" . Някой ако има идеи да казва или да го засилвам в коша?
    Смени батерийте

Sent from my Sony Z3 using Tapatalk

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Благодаря, ще ги сменя утре и ще видим - дано да е то това - сега го погледнах и вече показва до към 50W - играят показанията.

4. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Хм, мойто хайванче отдавна не бях го поглеждал ама май е сдало багажа - не ми показва W (0.0 или от време на време 0.8-0.9W) , иначе показва волтаж и херци ... Пробвах с ресет ама същата работа - www.stbbg.com | product_single - те такова е "чудото" . Някой ако има идеи да казва или да го засилвам в коша?
    Смени му един кондензатор 0,47мф 400в с който се захранва от входното напрежение. Губи си постепенно капацитета и схемата получава понижено напрежение. Добре работи от 0,33мф и нагоре. Имам 3 броя такива приборчета купени от същото място и трите дадоха тоя дефект . Иначе едно от тях проверих с еталонен електромер в диапазон на товара 200вт до 3000вт и грешката за навъртяни 500квч. беше под 1.5 процента.
    svetlio1, SPSt, MistaMasta и 1 други харесват това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Mitsubishi Heavy 20ZS-S, 0С навън, настроен на 22С - 260W консумация, без он-офф... Като беше по-топло харчеше по 350W+ и он/офф
    rosswen и Mig82 харесват това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Този модел не слизаше ли на 170-180w. при топло време ?

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Слизаше, но странно около под 4-5С вдигаше минимума.. сега около нулата го намали, странна работа.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Дайсейкая на -2° вдигна минимума на 400W и on/off. Сутринта на 330W. Точно така бях се нахилил. Като се прибрах пак 330W, пак се нахилих докато не влезнах в стаята. С три градуса паднала температурата.
    Този пост е редактиран от milanov; 26-02-18 в 21:41.
    Stankov85 одобрява това.

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Миланов, що не пусна хората да ти ашладисат / рендосат цепеницата, докато беше в гаранция? Стига си я наричал дайсейкай, минала е покрай него Бая работа има по нея, докато запали!
    necata2 одобрява това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Така пише на ламарините с големи сини букви. Тоя климатик се е наработил някъде преди да го купя.
    Какво да му оправят, не ми пречи да си платя за оправянето, но предварително трябва да знам в какво ще се състои оправията. Да не стане ...оппааа.

- - - - - - - - - -

Преди две години щяха от АхиКериър да ми подменят климатика със следващият модел 6,5 за тяхна сметка. Не знам защо не го направиха.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Да ви имам проблемите с тези 300-400вата.Нашето ГРЕЕ ченч 12 под 1200вата не пада и едвам смогва да стопли.Ама трябва да го откача на пролет и да го бухам в главата на майстора дето г о сложи и каза ,че щяло да е достатъчно за 28м2.Май ще го разкарвам на лято и ще видя какво да взема.
    rosswen и microclim@ харесват това.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Лошия,от къде си ? Ако си някъде около мен,да мина с техник да му прибере фреона и да ми го демонтира,аз на тебе да ти броя 350 лева и да се свърши всичко.До сега всичките ти постове направо я разкатават тая марка.Няма смисъл да се мъчиш.Пиши на ЛС.
    tanatos, Genadi80, Stankov85 и 1 други харесват това.

14.  

15. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

loshiat, не че нещо, но подобно отношение към клиент от специалист, е меко казано възмутително. Не знам с какъв акъл, този "субект" Ви е препоръчал тази машина за 28m²?! Това би било възможно само ,ако помещението е напълно изолирано или топлозагубите са сведени до минимум. Не смятам, че е правилно да се примирявате с този проблем.
    necata2, SPSt, С.Мезинов и 3 други харесват това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Консумацията на моите за 24 часа 26.02.2018 9:00 до 27.02.2018 9:00 , външна температура от -7 до -10 градуса, обилен снеговалеж.
    Daikin FVXS25 17.3kWh (с нагревател)
    ME FD25VABH 13.1kWh (с нагревател)
    Hitachi SC22X 14.8kWh

Иначе е топло и тихо, 23-24 градуса, стоим по къс ръкав.
    DarkSide, rosswen и Genadi80 харесват това.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    loshiat, не че нещо, но подобно отношение към клиент от специалист, е меко казано възмутително. Не знам с какъв акъл, този "субект" Ви е препоръчал тази машина за 28m²?! Това би било възможно само ,ако помещението е напълно изолирано или топлозагубите са сведени до минимум. Не смятам, че е правилно да се примирявате с този проблем.
    Какво да направя не знам.как да го накарам да дойде да си вземе климатика и да ми върне парите.
    ponyasd -Ти хептен нищо не каза 350лв.Знам ,че нещо като го купиш пада веднага ,ама чак 350лв.900лв броихме тогава сега поне 500лв като реша ще му искам,все пак е на 1.5г.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    Абсолютно.Имам същия климатик,и е несериозно да се препоръчва за помещения по големи от 20-21 квадрата (лично мнение).Вътрешното си е направо мижаво честно казано,с размери на деветка.
    Лошия,и 500 ти давам за климатика,щом е на година и половина значи е все още в гаранция.Само го демонтирай по правилата и поеми разходите по доставката.Моята 12-ка също ми излезе 900,но с монтажа това лято.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Koга климатикът харчи повече ток - в зависимост от степента?
    От avata във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 228
    Последно: 11-02-17, 14:26
  2. Колко Ток харчи при размразяване
    От Tihomir Stankov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 38
    Последно: 21-12-12, 11:27
  3. Колко ток харчи компютъра ми
    От loafer във форум Общ - хардуер
    Отговори: 11
    Последно: 14-12-11, 23:43
  4. Кое колко ток харчи
    От mitkosan във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 11-04-08, 13:00
  5. Software за real time mp3 компресия ???
    От trastikata във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 14-07-03, 16:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе