Ross аз направо незнам какво да го правя тоя моя “ кютук “
направил си е 24.5 градуса и ми харчи ток на всичкото отгоре.
Вън около 2 градуса и се мъчи да въли сняг
Я кажи дали е добре
Ross аз направо незнам какво да го правя тоя моя “ кютук “
направил си е 24.5 градуса и ми харчи ток на всичкото отгоре.
Вън около 2 градуса и се мъчи да въли сняг
Я кажи дали е добре
И моят онзи ден консумираше 240-300W, на +2-3, но сега положението е различно. Писал съм по-нагоре. А и помещенията ни са различни. Все пак, отлична работа на Нокрията! Продължавай да споделяш. И наздраве! [emoji485]
Този пост е редактиран от rosswen; 18-12-18 в 20:17.
Аз съм доволен.
За помещенията и климата да така е . Но така като гледам тоя климатик работи с доста висока ефективност.
Предишния си даваше зор в подобни условия.
На всичкото отгоре съм спрял панасоника . Сега война е сам и за сега печели .
Нещо важно което разбрах днес . Комшиите отдолу са се изнесни и реално под мен не се топли.
то затова може и тошибата да се задъха предишния студ.
За днес имам 6.61 киловата до момента .
При мен,външната е около 2 градуса,двата хитака на 24 градуса и папкат общо около 750 вата заедно.Лошото в моето жилище е че под мен 5 етажа не се отопляват въобще.
Rafailiev, аз имам 2 истински дайсейкая и досега нито са вдигали повече от 350W, нито са дефроствали. Не знм, кой и с какво ти е окачвал старата цепеница на стената, дано този път да си случил с това, което си търсил и да останеш доволен.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
При мен променливите са много. Над магазин съм. Две големи външни стени - едната е с дължина 7м, другата около 6м., североизточно изложение. Имам голяма квадратура френски прозорци - около 14м2. Над мен 2-3 дни в седмицата се отоплява, 2-3 - не. Споменавал съм го, но и хората не са длъжни да ми помнят помещенията. С тези фактори и други неприятни, като мъгла, се бори 60-ката.
Този пост е редактиран от rosswen; 19-12-18 в 08:18.
Ухаа, на 50%.
Screenshot_20181220-232024.jpg
А на 100%?
Хахах Миланов спирай климатика и пускай един конвектор.
Мен ме е срам да кажа . То с твойте фурии.
Вън -1 и мъгла вътре 24.5 .
След дефрост. Малко си беше изпуснал температурата и се изпъна. Абе ненормална работа. Да е станала стайната 15° да се напиня.
Падна на 340.
Screenshot_20181220-234900.jpg
И какъв беше тоя зор за 20мин.
Този пост е редактиран от milanov; 21-12-18 в 00:51.
От снощи е с максимални -3 , минимални -7. Мъглата се разсейва на моменти, но присъства. С две думи - отвратително време. По едно време беше толкова концентрирана, че направо мокреше, все едно ръми.
Ето 60-ката, на -4 днес:
Оказа се, че съседката отгоре, цяла седмица я няма. Та и нейния под топля...
Ами то има начини...., ама на лятоОказа се, че съседката отгоре, цяла седмица я няма. Та и нейния под топля...
Незнам моя как е бил през ноща , но сега излезнах да изпуша една и го гледамзаскрежен и се лапа едни 600 вата
Всеки момент ще пусне дефрост
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk