Има толкова много начини да се провери дали не си чешем езиците за лудо. И с две Ел. печки и посредством електромера на къщата. Ако проблемът е в климатика, което ме съмнява - има гаранция или olx.
Освен това си е за отделна тема.
Има толкова много начини да се провери дали не си чешем езиците за лудо. И с две Ел. печки и посредством електромера на къщата. Ако проблемът е в климатика, което ме съмнява - има гаранция или olx.
Освен това си е за отделна тема.
Къде е позициониран климатика и къде е термометъра? Колко градуса е в другата стая?
Този пост е редактиран от HiDefinition; 04-01-19 в 20:27.
Едно 35RPC което е в хола, бачка така от около 4 часа без да влиза в офф.
Honor Play с помощта на Tapatalk
Момчета идва седмицата която всички очакваме Тъй ,че малко по сериозно с достатъчно подробности и снимков материал.
p.s rosswen познато ми е това с детето
То в тая седмица май е по-важно да топлят,
а не колко “лапат”.
То при нас имаше 5-6 дена, с температури -6 до -12гр и още толкова, с температури -2 до -8. Не очаквам с трепет студовете, по-скоро могат да си тестват машините колеги, които още не са виждали "студ" тази зима. Тази зима ми е първа с ватметри, затова ми е любопитно какво консумират. А подробности не пиша всеки път, тъй като вече многократно съм ги описвал. Ако някой се интересува допълнително, с удоволствие ще му отговоря. Ето консумацията на същата машина, при температури около -10гр, 24гр в стаята, отпреди месец:
Термометърът е за ориентир, винаги показва с 2-3гр. повече.
Ако тази зима стигне около -15, ще ви споделям какъв разход ми дават тогава. До -12 вече ги знам. През това време ще се наслаждавам на топло и ще следя вашите консумации. Наздраве!
@Genadi80, печката е чисто нова, от миналата зима. Пускана е само за проба, дали работи, миналата година. Нямам алтернатива, ако ми спре за по-дълго време тока, а тук, за съжаление се случва често. По-миналата зима, около 12 часа бяхме без ток, при -15!!! В хола беше станало около 15-16гр...
Този пост е редактиран от rosswen; 04-01-19 в 21:09.
От къде в България може да се закупи умният контакт voltcraft sem6000? В конрад го няма, а и на др. място в страната не го намирам.
@avast3, минаха вече празниците и я махнахме. [emoji16]А относно това, дали ни се веят къдриците, можеш да погледнеш легълцето на бебето, то там си лежи по принцип. [emoji4] Ама ви дадох нагледен пример за турболентно течение, в близост до пода, нали?? [emoji16][emoji485] Друго си е "око да види, ръка да пипне", а не само драсканици.
Сега като се загледах имаме еднакви активни гимнастики