Panasonic за 1500 лв не е боклук.
Пичове,аз съм монтирал Хайери по 1500 лв и за 1 год ходих на ремонти при 70% от тях.Куриозното е ,че част от тях въобще не заработваха след монтажа.Така че според мен боклуци за 1500 лв има
Кой луд би дал 1500 лв за Хайер... Отплеснахме се.
И аз това питах клиентите,доста по-учтиво разбира се.И получавах неизменно един и същи отговор-ми влязохме да си купум климатик( от Технополис) и там ни казаха,че това е най-доброто на пазара.
Още по-куриозното е на въпроса им-"А тази Тошиба Дайсейкай? " да получат отговор "Мани ги тия дървета.Хайер е N1 в света" . Без коментар.
Е,това направо уби рибатаПървоначално публикувано от vanko68
това всъщност е истина .. Хайер и LG са най продаваните климатици в света , в Щатите например такива японски марки като Тошиба ,Дайкин и др са почти непознати .. тази статистика малко говори за реалните качества на машините ,там не се отопляват с тях ...
Сега като стане -2,-3градуса средната температура и тая готината мъглица като падне ще видим"най-продаваните"климатици как са!
Тоест ще чуем писъците на собствениците!
Пилците се броят зимъска,като сняг забръска
Ще чуем климатиците, ако обиколим квартала... Снощи бях до комшия в другия вход - той има 2 климатика - един Панасоник Инвертор 12 (стар му е, от 7-8 г. го има, купи го нов де) и сега, хем има пари, купил за кухнята някво менте конвенционален, дето дори марката не запомних - реве като трактор, ама и топли като калорифер (по неговите думи).
Панасоника му обаче мърка като коте...
P.S. - KELON му е трактора. Сефте чувам тази марка!!!
ИСТИНАТА-дизаин,тишина,комфорт,спокоиствие....
ЗАБЛУДА-че ще си върнат вложените средства...
Това ми харесва!Първоначално публикувано от VASCH
е сега вече оплете конците....как можа да го кажеш туй второто......считай че те е погнала копа-джийската секта с целия си коп-ов ресурс .... барабар с електромерите томовете литература статистики и годишната зимна прогноза на НАСА под мишница....Първоначално публикувано от VASCH
Трябва вече да свикнем че всичко хубаво си има цена.Първоначално публикувано от VASCH
Така е ,но не може във всеки магазин за климатици да заблуждават хората,чеще си върнат средствата за 3г.Имам от 5г конв.КРАУН ,най -студените месеци не ми е изгорил повече от 60лв.При 4 месеца отопление годишно какви са тези маркови ,че да спестят разликата между конв.и инвертор пр.????