За съжаление не само в Пловдив. Практиката е повсеместна.
За съжаление не само в Пловдив. Практиката е повсеместна.
bultelbg този национал не е 14ка и е малък за твойто помещение.Търси си по -мощна машина за 28m²,a и не пишеш каква t° търсиш,изолация,съседи,топлозагуби и т.н.
bultelbg, с това че ти предлагат тази машина за 14-ка, а то всъщност не е, трябва да се замислиш дали да имаш доверие на тези които искат да ти го продадат. Друг момент - тази машина е произведена преди 2000 година (и по точно през 1994 година) и е на хладилен агент R22. В това няма нищо лошо, но все пак такива машини отдавна вносителите на японски машини избягват да внасят. Изглежда тези при които си попаднал имат залежали машини и в момента се опитват да ги пласират. Ако не знаеш как изглежда, ето....
А това е оригиналното дистанционно за модела...
Първоначално публикувано от bultelbg
НЕ си струва парите тази еолиа.Слаба е.виж нещо друго.
благодаря ви ще помисля за нещо друго :rolleyes:
Здравейте!
Може ли да ми дадете мнение за климатиците предлагани от таза тази фирма http://www.klimagroup-vt.com.
Всички данни за 100 волтовите климатици, които предлагат са копи-пейст от една варненска фирма вносител на тази техника, само снимките се различават Даже се съмнявам да ги има в наличност, но нищо не ти пречи да провериш на място или по телефона. Кои марки/модели те интересуват?Първоначално публикувано от KFC
докато разглеждах из сайтовете ( http://www.daiseikai.com/product/index_j.htm ) излезе една питанка :
защо малките японски машини са на 100 волта /22-35/, а големите / 40-70 / са на 200 волта?
и някой внася ли по-големите ?
Внасят се от всички видове. Тяхното 200V е нещо като нашето 380V. И въпреки, че са на 200V, пак е необходимо да се поставя трансформатор.
Сашо-тъкмо ме подсети,тези контакти на 200v.трябва да им са до тези със 100v. но с различен профил, да не се бъркат?
Да, с различен профил са. Тези които виждаш са на 100V, а другото е 200V и имат и още едни допълнителен елемент, ако мога така да се изразя. Има и лека разновидност на тези от 200V, като цилиндричния шип е с друга форма...Първоначално публикувано от diksanal
стана ми интересно защото един и същ по големина /40-ка/ кача 2киловата повече на 200 волта на топлене - 7.7 на 100V прави а на 200V максимума му е 9.5
всеки ден откривам по нещо ново.
да на 100 v контакта е намигащо човече а на 200 е мустакато човече - - мустак тип катаджия
на 100в земята май върви отделно ? или се затапва с тапа в контакта - бях гледал нпкакви снимки ...
Благодарско.Първоначално публикувано от Aleksandars
estqwerty , това къде го видя:,че съм срещал само ''ненамигащи''?Първоначално публикувано от estqwerty
в предния ми пост е линка половинка силистрнска кайсиева помнага много на йероглифите