Страница 18 от 102 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Re:Втора употреба климатици - част 2

Напълно си прав, колега. И аз никога не бих изтипосал нещо, дето няма никакъв външен вид на видно място в хола, ако ще и златно да е. Ама има хора, дето това явно не ги бърка. Да струваха по 200-300лв да се замисли човек, но на такива цени, по-добре ново.
    Да, блажени са вярващите.

2.  

3. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    "Блажени са вярващите"..... или "Вярваш ли Маро в магии"....
    Както казах, за всеки влак си има пътници. Не ми пречиш да си ги боготвориш "втората употреба". Щом съм минал 300 километра в едната посока с 1500 лева и намерение да се върна с климатик, значи не говоря празни приказки. Монтирай си ги със здраве и си ги хвали. Щом за 3 месеца нито един не ми хвана окото - спирам да се занимавам и слагам нов.

4. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от dimkaraganchev
    Напълно си прав, колега. И аз никога не бих изтипосал нещо, дето няма никакъв външен вид на видно място в хола, ако ще и златно да е.
    Малко отклонение колега-мисля,че ще се съгласиш,че климатика не го избираме по външен вид(за украса пред гостите),а по фунционалност,Вярно ,че съвкупноста от двете е за предпочитане,но все пак климатика не е картина или статуетка-и добрият климатик е незабележим когато работи(нещо като Щирлиц).
    Иначе аз бих предпочел 5годишен от високия клас, пред нов базов модел,но всеки има правото на собствен избор-в случая aruba_man е направил своя.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

абе като знам моите клими за 5 години какъв тормоз са видели а лятото почти не ги ползвам ,не бих си купил 5 годишен климатик какъвто и клас да е .. и аз съм на мнение ,че е по добре нов ZK от колкото 5 годишен EX .. то такъв съм си и купил де .. така ,както се каня да махам 6 годишния Панасоник въпреки ,че работи ,чичко японец е махнал дъртия ЕХ а ние тука му се радваме като деца ..

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Дали Пловдив, Варна или Шумен - все едно. Навсякъде е едно и също. Оттук ми намериха уж един Саньо ЕХ. Супер модел, точно за мене, много запазен. Трябвало само да го боядисат. Ха-ха. Даже не отидох да го видя. Хем от малък си знам, че хубаво и евтино няма. В тези магазини наистина има много хубави климатици. Вътрешните им тела са закачени на стените. Тези дето са по земята с вътрешните тела върху външните, на мен не ми харесаха!

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Аруба по капризност може да се мерим, такъв ти бил късмета, моите клими са вече над 5 години вкъщи и са в перфектен външен вид, никога не са се разваляли, тошибата ми все още е със завидни параметри спрямо другите европейски модели. За мен до 1000 лева няма добър избор на климатик от новите предлагани на пазара ни.

8.  

9. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

По-рано написах, че сигурно излизат и такива, които си струват, но едва ли стигат до магазина. Ти явно си взел от тях. На мен не ми провървя. Нямам намерение да чакам още 3 месеца. Затова се насочвам към нов!

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Отидох и видях прехвалените ви климатици 'втора употреба'. "Набутах се" 100 лева за бензин и 100 лева надник - здраве да е. Поне видях с очите си, повече нямам и намерение да си помислям за "изхвърлен" климатик. Ползвайте си ги със здраве.

Реших да сложа това: http://www.varnaklima.com/index.php?...&product_id=90
    Ще преживея липсата на плазма филтър или самопочистване за гаража. Новото си е ново.
    Аруба, като цяло стратегията ти за купуване на секънд хенд клима ми изглежда малко объркана. Първо е трябвало да идеш до Варна (много по-близо е до Шумен) и да разгледаш тамошните налични модели в две фирми, които са вносители директно от Япония на втора употреба. От сайта на едната фирма се вижда, че им се намират добри модели - почти не е ползван, правят им и хубава профилактика другата фирма също. Ако тогава не ти допадне нещо читаво се обръщаш с молба към две личности от форума (от Пловдив са), които биха ти помогнали за намирането на добре рециклирана "японка". Снимат ти двете тела, за да ги видиш и ти и при одобрението от твоя страна се споразумявате за цена и монтаж и всичко приключва с няколко студени и потни бутилки бира По този начин бих постъпил аз.

11. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Аруба, като цяло стратегията ти за купуване на секънд хенд клима ми изглежда малко объркана. Първо е трябвало да идеш до Варна (много по-близо е до Шумен) и да разгледаш тамошните налични модели в две фирми, които са вносители директно от Япония на втора употреба. От сайта на едната фирма се вижда, че им се намират добри модели - почти не е ползван, правят им и хубава профилактика другата фирма също. Ако тогава не ти допадне нещо читаво се обръщаш с молба към две личности от форума (от Пловдив са), които биха ти помогнали за намирането на добре рециклирана "японка". Снимат ти двете тела, за да ги видиш и ти и при одобрението от твоя страна се споразумявате за цена и монтаж и всичко приключва с няколко студени и потни бутилки бира По този начин бих постъпил аз.

Горе-долу по описания начин от теб постъпих. Мислиш ли, че сте вдигна ей така до Пловдив? В линковете не виждам 25-ци или 28-ци. То 35, 40 и нагоре има и нови на добри цени. Като махнеш и тоя BDR - май друго читаво няма?!

12. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Горе-долу по описания начин от теб постъпих. Мислиш ли, че сте вдигна ей така до Пловдив? В линковете не виждам 25-ци или 28-ци. То 35, 40 и нагоре има и нови на добри цени. Като махнеш и тоя BDR - май друго читаво няма?!
    Това си е 28-ца със завишени номинали, в каквото и малко помещение да го сложиш ще си мърка като котеце с тези 300 вата минимум отдавана мощност. Според мен може да поискаш още малко отстъпка и ще имаш чудесен климатик в 15000лв. гараж Струва си

13. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Ами няма значение дали ги изхвърлят или да.Който иска да си купува който не-ново.Викат му пазарна икономика.Всички се борим за хляба си.Аз не се занимавам с втора употреба,друг се занимава..Дали ще ги взима по 100 или по 1000 си е негова работа.Търсенето определя предлагането.И аз съм купувал нови климатици по 100евро,щото така съм ги намерил.И те така.

Ами ми е яко весело как се плюете.И всеки си хвали неговото.какво толкова разделихте не знам.В чуждите форуми хората си помагат,споделят и т.н..Тука всичко опира до две неща при 80% от постовете.
    1.Хора занимаващи се професионално:
    -Аз съм най-добрият,моите машини са най-хубави.Другите са некадърници и мошенници.
    2.Клиенти:
    -Не съм се пре*бал !Моето е най-хубаво !

За пример вземете всяка една тема в която някой моли за помощ за избор на климатик

14.  

15. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

виж това може да ти хареса? RAS-2519AD DAISEIKAI но е 25-цка http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=167
    горе долу е в цената която си казал... не е топ ама май е ново.

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

estqwerty, не виждам абсолютно никаква причина, да се дадат 1600лв за точно тази машина.

17. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

@kasap а бе не ги разбирам но човека е казал санйото за 1500 лева, изчистено без екстри освен че е японско - за мене са близки машините... има хора всякакви някой плащат и за марки само - ако е търсил тошиба що пък да не си вземе дори само заради името ...

не го препоръчвам - само давам вариант който може да бъде взет под внимание.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2009

По-рано написах, че сигурно излизат и такива, които си струват, но едва ли стигат до магазина. Ти явно си взел от тях. На мен не ми провървя. Нямам намерение да чакам още 3 месеца. Затова се насочвам към нов!
    Преди време говорихме. Що не се обади. Можеше да вземеш JDR или националче.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 102 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе