Е добре ти му викаш поява на шупли, аз му викам изгниване ако издребяваме така около конкретния термин едва ли ще има нещо полезно. По важното е да си помислиш с колко намалява площа, ако всяка една ламелка бъде скъсена с половин милиметър от всяка страна.Първоначално публикувано от badr
А и да не пропусна, защото някой хора чакат сравнение на подобен климатик. Не мисля да предлагам друг климатик а само да напомян, че има много хора във форума, които знаят много добре че аз вкъщи топля 45 квадрата с един китайски инверторен климатик HAIER с мощност 3.5 киловата. Не че съм голям фен на китайските климатици, ама това имаше преди шест години и това използвам и много успешно си го използвам при -15 градуса навън. напоследък започна да вие като куче когато навън е студено, ама продължава да топли.
Надявам се някой непрофесионалист прочитайки този текст да не си извади погрешния извод, че това винаги е възможно и че климатици HAIER са перфектни за всички случай. Т.е. ако непрофесионалист чете това с желанието си да си купи климатик е по-добре да търси някой който работи ежедневно с климатици, защото света е динамичен и се променя постоянно. Допълнително този някой не съм аз защото не продавам климатици.
Това са общи приказки и въпроси намери ми с кой климатик за 1000 лева ще заместиш друг са малко безмислени и мерене на кой му е по-мощен.