dkolov имам от "изхвърлените" клими и съм много доволен, но по-странното е, че братовчед ми си купи почти цялата гама на Фуджитсу(ЛДС,ЛГС и USB) на 220В-нови и след като аз си взех моите и той ги чу как работят, се нави да сложи и един "изхвърлен". След зимата, коментара му беше тия другите са технологично стари и изобщо не могат да се мерят с БДР-а, нито като комфорт, нито като мощност, нито като разход. Не знам какво толкова ви бъркат в здравето тия японци, верно е не са пръчки като LG-тата, които нон стоп рекламирате из темите, та може и за това да ви бъркат така силно в здравето. Има клиенти и за едното и за другото, не е нужно като продавате 220В машини, да оплювате 100В такива, без дори да сте им ползвател и със силно изразена икономическа изгода от това да го правите.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 2Одобрявам
2Одобрявам

Първоначално публикувано от eddy
 Първоначално публикувано от eddy   

но по темата поръчал съм си втори секънт хент така дасе изразя 406 ЕДР някакви мнения въпреки че опозицията не върви
 но по темата поръчал съм си втори секънт хент така дасе изразя 406 ЕДР някакви мнения въпреки че опозицията не върви