Май беше по добре да постнеш оригиналния текст, че с този превод ...
е все пак си се постарал.
Май беше по добре да постнеш оригиналния текст, че с този превод ...
е все пак си се постарал.
Здравейте! Бихте ли ми дали характеристиките на следните 2 машини:
SANYO SAP-E286VS
MITSUBISHI MSZ-FX25D5-W
Машините са на мой приятел, монтирани през 2000 г. и се чуди дали да ги подменя.
И двата модела са класики, санйото е от 93 година , а мицубишито от 95 година. Ако работят и аз не виждам смисъл да се сменят СОР-а и на двете е над 3.5.
Блу,за санчо излезе 94-95г. производство:
охлаждане 2,8kw. консумация 820w.(130~1190)W.
отопление 4,2kw.консумация 1140w.(110~1750)w.
има сегашни модели по зле,а пък за минимума какво да говорим-саньо.
и corsa16v -снимайте ги машинките да се видят-такова работно дълголетие си е за показ.
Прав си, обърках го, че е като моята класика SAP-C283VR
Санчовците са железни .. като гледам по сградите какви ветерани има 3та употреба и си бичат ..
Mitsubishi MSZ-FX25D5
Модел: 1995~1996 година/R22/100V/Made In Japan
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27° в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.5 kW
Консумирана електроенергия: 630 W
COP: 3.96 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 3.6 kW
Консумирана електроенергия: 855 W
COP: 4.21 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Remote control:CG51
Ей, Сашо, хем си знам, че ти си човека Весели празници!
И да ме критикувате и да ме биете....вече е все тая. Вчера ги монтираха. Два броя Fujitsu Generl ASYA12LKC/AOYR12LKC по 1150лв. парчето с монтажа при тръбен път около 3-4 метра. Като дойдат студовете ще разбера дали и доколко съм сбъркал. Сега във Варна е +10С и нямам нужда от никакво отопление, тъй като в стаите е около +20С. Външното тяло е около 33 кг., ако това има някакво значение. Благодаря на всички чели и писали по темата. Весели празници на всички
Не се бой, ще вършат работа.12 ЛКС не е чак толкова орязан от към хардуер, както 9ЛКС.
Честито! 33-4=29кг.! Весели празници!Първоначално публикувано от KM100
Здравейте, нов съм във форума, а се интересувам от закупуването на климатик втора употреба, живея в София. По този повод исках да попитам дали сте запознати с тази фирма и може ли да им се има доверие за климатика, който монтират: ссъстояние, монтаж, гаранция?
http://japanclima.com/
Благодаря предварително!
Фирмата е свястна. Аз поне съм доволен от нея.Първоначално публикувано от mdimovski