Те и без това лъжат за КОПа от фуджицу така че все тая.Първоначално публикувано от Alexi
Те и без това лъжат за КОПа от фуджицу така че все тая.Първоначално публикувано от Alexi
я да се включа и така темата е на вълна фуджицу - AS-E22T
имате ли идея как е при отрицателни Т?
сори за офф-а.
за какво помещение го гласиш?Първоначално публикувано от estqwerty
14m2 север 9м2 двоен стъклопакет, пвц, изолация. ама ми е над бюджета ама се лакомя с този коп.
За усреднен коп 5,28 ,не си струва,кой знае колко лакомията.Първоначално публикувано от estqwerty
А и на мен лично,не ми е по вкуса това заиграване с ниски номинали на отопление,за да извадят по висок коп-от това по топло едва ли да стане.
Ми машината не е лоша. Един колега, даже си я харесва повече от Санчо DK. Ама въпрос на вкус, дето казват някои...
П.С. Нормално е некои буржоазни елементи, като преждеговорившия, да имат резерви.
Машинката ще се справи със задачата...Монтирал съм от от този модел и работят. Е, външните тела са лекички (21 kg), но за базов модел се справят.Първоначално публикувано от estqwerty
Модел: 2008~2009 година/100V/R410A/Made in China
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27° в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (0.9 ~ 2.8), 7500 BTU (3070 ~ 9600)
Консумирана електроенергия: 460 W (170 ~ 800)
COP: 4.78 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 2.2 kW (0.9 ~ 3.9), 7500 BTU (3070 ~ 13300)
Консумирана електроенергия: 380 W (160 ~ 1080)
COP: 5.79 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 2.8 kW, 9600 BTU
Консумирана електроенергия: 960 W
COP (средна стойност): 5.29
APF: 5.2
[quote=bobovo ]
KM100 много бързаш без да питаш!!! Защо не взе поне 09LEC .И тази цена е много за този климатик.
Послушай ме и няма да съжаляваш.При монтажа задължително да са с по 3 метра тръбен път!!!
Абе прави сте, ама на.... Цената иначе я намалих на 1000 лв./бр. с доставката без монтажа. Трите метра тръбен път са гарантирани. Относно смяната на модала се боя, че вече нищо не може да се направи, но ще опитам все пак. И въобще......аз понеже съм от аналоговото поколение, ако някога ме хване носталгията по бай Тошовото време, то това бе факта, че избора за всичко бе много лесен. Ако изобщо можеш да немирш нещо, то го грабваш и си щастлив. Пък сега.......милион модели и предложения. Нали знаете кое е най-трудното нещо на света....това е да си избереш маса в празен ресторант и жена на плажа. Избора голям и все намираш кусури.
Е нима тук не намери кусури,та от всичките "жени на плажа" избра най малко подходящата?Ама станалото станало,и дано да си доволен-все пак избора си е твой.
Беше ми препоръчан от човек който се занимава професионално с климатици и за когото ми дадоха гаранции. Той ще го монтира и ще се занимава с гаранционното му обслужване. В тая тема не съм компетентен и затова се обърнах за помощ към Вас, но паралелно се намесиха и други фактори та.........така. Каквото - такова. Остава да се надяваме, че дявола не е чак толкова черен, пък за друг път ще зная.
Много ме е яд на такива хора като KM100.Ти гледаш да му помогнеш ,а той не може да го проумее.Парите са твои колега твои и можеш да сменяш модела и марката /МАГАЗИНА/ колко си искаш до тяхното монтиране!!!
На практика, май и след това може... Или поне на теория.Първоначално публикувано от bobovo
Иначе е жалко, когато хора, откриват правилното място и питат... А после поради разни "намеси на други фактори" си купуват боклуци.
Ма всеки сам си решава за какво да си даде парите.
Здравейте,
Бихте ли ми дали адреси на читави фирми за японски климатици втора употреба в Пловдив.Може и на лична.
Моля пишете по-подробно адресите, че не съм от града.
Благодаря ви.
Много добрата мрежа за покупко-продажба на употребявани климатици в Япония,е довело до буквена маркировка за външния вид и състоянието на климатика,и за по лесата онлайн търговия.Ето ги буквените означения,като S е за нови и неизползвани,а за употребяваните е от A до F.
през транслейд е превода:
S нови стоки, и неизползваните стоки.
А много добро състояние, най-добрите качествени стоки.
B вижда се ,че е употребяван с много малки и минимални драскотини,отлично общо състояние
C малка драскотина се вижда, състояние. нормално ....
D лош външен вид,но с неизчерпан все още ресурс
E само за споделяне на резервни части
F боклуци
малко редакция
за Е не съм много сигурен,но се подразбира...
Джимихумухумунухуахуа и Литълбрадър? Динко, направи една редакция де... Да не те мързи толкова.Първоначално публикувано от diksanal