което не пречи да случиш на някоя изтормозена машина ...
което не пречи да случиш на някоя изтормозена машина ...
спешно ми трябват координати на читава фирма за рециклирани машини в Пазарджик
Ако визираш 100/200v. за японския пазар,по добре отскочи до Пловдив-никак не ти е далеч,а и там са вносителите на такава техника.Първоначално публикувано от komp12
можеше и без този коментар, нали...Първоначално публикувано от Alexi
може ли да ми обясните каква е тази серия при daiseikai : yndr
това yndr се появява във различните години и не мога да го хвана какво е. а японския от каталозите много ми куца много картинки са вкарали тези и трасирачката ми не го хваща шрифта...
досега си мислех че NDR си е 2003-та година хDR серията но се обърках защото има NDR и през 2005 и 2006 и за сега съм дотам може да има и по-нови.
студио Х направо
да не е някакво подово??? някакви много странни картинки гледам.
мерси предварително.
освен буквичките има и цифрички ,те показват годината .. примерно 225ндр е 2005г .. инак буквите се повтарят през годините ..
примерно Y286NDR , който е листнат с моделите от GDR серията на едно , като GDR е 2006-та ако не се лъжа, докато оригиналният NDR e от 2003-та.
става дума за това YxxxNDR - има го 2005 , 2006 мисля и нататък.
датчик някакъв ли да е ама се връзва във външното ???
студио Х както казах
да да ама не, 225UDR, 225YDR, 225GDR225JDR и т.н. да не би да са и те 2005г.
такава логика има при национал и фуджицу, но не и тошиба.
система от тръби да смуче и да прави някакво отрицателно налягане и да дърпа топлият въздух надолу?
http://www.toshiba-living.jp/rev.php...id=1&lv=2&YN=Y ето го мануала.Това чудо е с уникални мощности.Външното тежи 48 кила.
Нищо ново под слънцето. Айде и един бойлер да сложим и ето ти Алтерма. И други колеги от форума са се чудили ако има водно, защо зимата някой ще иска отгоре да му става вятър.
редакция: Ама подовото не било на цяло ( защо ) и заради това няма да смогне да стопли самостоятелно ли ?
Никой не говори за ново, модела е от 2004 г.Ти виж параметрите на машината за какво става дума, остави екстрата.
То на нормална 28ца външното е 36кг.,а тези 12кг. отиват за допълнителния модул за подовото.Иначе параметрите на тази 10ка са далеч пред европейките.
Има пластинчат във външното до колкото знам и бачка като въздух-вода. Нещо като бойлер + клима тия нямат стигане.
Чудех се къде да пиша и ако не е за тук нека се премести.
Та Тошко-28ждр при зададени 20* постигнати 21-22* ток 1.2-2.7А /без изрязване/ от петък не е дефроствал. И тая сутрин изведнъж влезе в дефрост за едни 2мин без да има нужда,а само за тест. Питата си беше абсолюно чиста. Явно си има опция в софта след работа от Х часове да направи дефрост.