Страница 78 от 102 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Втора употреба климатици - част 2

Да не би така да сигнализира за дефрост и да си го прекъснала по средата.А пък ако е четирипътния вентил, задължение е на продавача да си го оправи, не да дават акъл по телефона.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2012

Мерси за отговора,но със сигурност оранжевата лампа не е Дефрост.

4. Тук е от
    Jan 2012

Нова съм и не съм наясно с климатиците,но търся спешно инвертотен климатик за помещение 40 кв втора употреба на разумна цена или ми дайте идея къде да отида .

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Медичи
    Нова съм и не съм наясно с климатиците,но търся спешно инвертотен климатик за помещение 40 кв втора употреба на разумна цена или ми дайте идея къде да отида .
    Ако напишеш и от къде си ще е доста по-добро начало.

6. Тук е от
    Jan 2012

В момента съм в Пловдив но ми трябва за София.

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Виж модератора на форума Aleksandars, той е твоя човек. Мисля имаше и други колеги от Пловдив да ми простат, че не знам кои са.

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от Сиси
    От фирмата ми казаха,че може да е някакъв си четирипътен винтил,чрез който се обръщат режимите.Моля някои ако има някаква представа за какво иде реч да пише,че на този студ до утре стаята ми е неизползваема и прозорците вече имат 1см лед.Климатика е Национал CS-283GV5.Благодаря Ви предварително.
    Разумно обяснение са ти дали от фирмата за четирипътния вентил-кофти,че точно сега в големия студ е случката.
    ето така изглежда вентила:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

а казаха ли ти кога най често замръзва вентила ,примерно като не е вакумирана машината при монтажа ?

11. Тук е от
    Jan 2012

Благодаря Ви за отговорите.Явно ще изчакам утре да си го оправят,но все пак е добре,че горе-долу съм наясно за вентила.Лека вечер на всички.

12. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте , имаме МИЦУБИШИ MSZ-Z36P , но има и малък проблем с него : има функция самодезинфекция (която ми обясниха да пускам само след като е работил на студено),но сега той сам си я пуска през около 30 мин. и немога да я изключвам от дистанционното,следователно спира за около 5 мин. да си я извърши и когато тръгне духа хладко и едва-едва топло до макс 20 градуса и пак самодезинфекция.Неможе дори да направи повече от 19-20 градуса,вън е -15 и нали се сещате,че вътре е малко хладничко!Някой може ли да помогне с каквато и да било инофрмация?БЛАГОДАРЯ!

13. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте.Аз пак съм тук,докато не стана спец по клими.Сега имам такова питане:как е най добре за климатика и за мен естествено да бъде настроен?Ако навън е -15градуса на колко най -много мога да го пусна без това да му се отрази зле.Направи ми впечатление тези студените дни,че единия климатик духа хладен въздух в стаята и не ми е топло.Затова приемам всякакви съвети.

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Настрой го на желаната температура и не го чепкай.

16. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте. Ползвам климатик NATIONAL CS-H226A. Свикнах с това, че бавно достига зададената му температура, но поне след това я поддържа (говорим за 20-22*, повече и да искам, не мога да постигна). От няколко дни обаче, предвид рязкото спадане на температурите до -25* -26* температурата в стаята прогресивно започна да спада, като вчера сутринта достигна 13*. Дотук приемам нещата за нормални. Това което ме притеснява обаче е, че днес температура в стаята е 11* и няма тенденции да се повишава, а външната се е покачила на -6*. Температурата, която съм задал на климатика е 20*, защото в противен случай, при по-висока зададена, машината е постоянно в режим на размразяване. Силата на въздушната струя постоянно се колебае, но като цяло имам чувство, че е по-слаба и доста по-хладна от нормалното му състояние на работа. Според мен температурната разлика /в стаята и навън/ не е голяма - едва 26*, за да се яви пречка за климатика да достигне зададените му 20*, при положение, че до преди това, при същите условия дори и по-студени (-10-12*), ги е достигал и поддържал без проблеми. Моля знаещите и хора с опит в областта да коментират! Благодаря предварително на всички отзовали се.

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Ами как да те топли тази 7ца тя сега колкото харчи толкова ти отдава. Замисли се и си сложи нов климатик този ако е бил цвете японеца да си го е задържал.

18. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Ами как да те топли тази 7ца тя сега колкото харчи толкова ти отдава. Замисли се и си сложи нов климатик този ако е бил цвете японеца да си го е задържал.
    Съгласен съм с това, че в момента топлоотдаването е никакво - това обяснява и сегашното положение. Но се допитах за съвет дали състоянието се дължи на самия модел климатик или е породено от някаква неизправност?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 78 от 102 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5332
    Последно: Вчера, 11:57
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе