Първоначално публикувано от
kalcheff1 +1
Само взех да се притеснявам, тъй като съм фен на ефтините китайки, че лапето ми ще порасне дебилче, тъй като климата трябва да е " върхов модел " или с някакви си космични ефекти и екстри иначе ужаас ! Както каза Ферди ако ще и за 10 бона да е машината, принципът му на действие си остава един и същ. - Няма ли въздушно течение - забрави за някаква ефективност. И по средата на клипа на Шарп-а се вижда как прашинките си летят на воля. Това, че като се отвори тази ракла духа на горе ми се струва преувеличено, ако може да се нарече, предимство, хайде да ми затопли пода по този начин. Тази зима ще експериментирам със стенна клима, монтирана на 2 педи от земята със лоу фен през цялото време. - никакво духане във врата, кръста.

Оставам с впечатлението, че авторът на темата е собственикът на форума или поне нещо като админче, щом напътства хората какво и къде да пишат. За мен това не е правилно. Най малко заради старшинството на скастрената личност, която като гледам броя на постовете е прекарала доста дни във форума и с това е допринесла зазвитието на доста дискусии, за разлика от " автора " чиито коментари се броят на пръсти. Отделно, че си има специални хора за контрол на дискусиите. Петров, да не мислиш, че една камара народ са се събрали специално да помагат на теб, бе човек ?! Правим си лаф и си спорим за разтоварване и кеф и чаааак на последно място ако някой може да намери нещо интересно и полезно за себе си, ще е трогателно... Който наистина търси инфо има си библиотеки, да не казвам баналния

Нищо лично, свобода на словото ( и власт на народа ).