Ха ха моя в дневната не е дефросвал от както валя снега и дори сега почива по 10 мин.
Ха ха моя в дневната не е дефросвал от както валя снега и дори сега почива по 10 мин.
veskodivia, как се справя Саньото ти, предполагам с този топъл дефрост комфорта е по-добър, в какви условия бачка?
Осаката е в спалня 15кв. има след нея коридорче , кухня и хол (24кв.) - вратите са разтворени. Хитачито е в хола и е на 25гр.Първоначално публикувано от justify
Ела горе на дружба да видиш за какво иде речПървоначално публикувано от veskodivia
To Хитачито си е с параметри на Нокриа. Нищо чудно, че цепи мрака. Голяма сила е.
gnf, този модел няма нон стоп отопление.Първоначално публикувано от gnf
Има, чадо... има!Първоначално публикувано от diksanal
Злооки в колко квадрата е хитачито(абре ЕЙ изказвайте се/си до край всичко, че съм забравил ченгела ).
При мен в момента е -7.5 под нулата и има много гъста мъгла-за първи път виждам на - 7 под нулата мъгла като боза-нищо се не види.Утре ще има много "незапалили" климатици.Съседите по офис до мен са изгасили FTX25JV -интересно дали ще "отлепи" или "ще го бутат" ...???
Дженерал "кърти" яко- бълва жега и е добре на 24 градуса в това стайче/спалне.Моята вика намали го че е много топло ...
Женките ви как понасят студа
-10оС е при мен. 20оС вътре. Разход на DS22T в 92 - 300W и в 122 - 700W. Това, в къщичката на кокоши крака.
Жената е с кубинки, пуловер, яке и ушанка. Ръкавиците ги свали за малко, че да омеси хляб.Първоначално публикувано от justify
интересно ми е как ше го бутнат щото утре не го дават да е над нулата някъде даже над -5 някъде
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327875446[/time]_________________________________________________
малко офф ама в метро имаяе уредчета за мерене на ел разход от консуматор ако в някое мотро са изостанали (че у варна нема) ако реши и може да вземе и прати към Вн ще съм благодарен едните бяха 11 лв другите 20 нека от скъпите да е мерси.
За FTXS-Siesta сложил съм гина 23 градуса и двата немога да ги хвана дали дефростват въпреки че единия ми е над главата, общо взето за бюджетни машини са супер топлят и няма проблем с дефроста въпреки че много ги плюят аз лично нямам проблеми в момента на Бояна е -12 гр.
В грешка си чадо-покай се!Първоначално публикувано от Kasap
Е нали съм написал че е в хола - 24кв.м. , но вратите на всякъде са отворениПървоначално публикувано от justify
В 9:00 в Русе измерих -20 с инфрачервен термометър. Сиестата в кухнята издиша на зададени 22 градуса, помагам и с духалка. Харчи по 700-800W и размразява често. Подовия за сега се държи на зададени 24 градуса.
В момента едната клима ми бачка на -5 външна, от северната страна на жилището, а другата е огряна от слънце и термометърът до нея показва +16 градуса Родена е с късмет тая клима
Сега излязох да хапна и в Ямбол определено е по-студено от колкото сутринта.Направо ми опадаха ушите от северния вятър.Не знам колко е, но сигурно е малко под -10.