-13° и сняг при мен. Утре сутрин в 8 ч го дават -25°C
Бойно кръщение за новото попълнение тази зима.
-13° и сняг при мен. Утре сутрин в 8 ч го дават -25°C
Бойно кръщение за новото попълнение тази зима.
С тези прогнози и тази зима все повече се чувствам като поданик във владенията на Лорд Сноу ...
Абе при нас в Ямбол сякаш не е чак толкова студено, някъде към -10 е, ама тоя северен вятър направо бръсне ниско.Сутринта докато ида на работа, някъде към 10-15 минути пеша, щяха да ми опадат всички стърчащи оголени чаркове по тялото.
При нас положението е малко по добре:
http://sinoptik.bg/petrich-bulgaria-100728288/10-days
"Малко". Вие там нямате зима... В момента при мен е -14°C.
1.Дайкин FVXS50; 2.дженерал 12LD през деня;general 12LD през нощта при -10 под нулата и снежна вихрушка.
Не съм ги наливал, алкохолизирал, солил или ... откакто са ги монтирали.![]()
Докарай ги утре в Русе -22°/-17° + МЪГЛА и да видиш така ли ще бъдат.Първоначално публикувано от justify
http://www.btv.bg/weather/id/3/code/14/
Мъглата не им е проблем-от нея не се наслоява лед.
Проблем са минусовите температури + снежна/и буря/и каквито се вихриха след нова година няколко на брой.При такива условия се набива сняг в топлообменника който е на открито без козирки отгоре и от страни, който при дефрост става на лед, а това което е стопено се стича на дъното и запушва дупките.
Тошибите са с най-правилно предвидени дупки за оттичане на водата от дефрост, както и Нокрията-днес видях една има дупка малкопо -тясна от на тошиба дайсекай, но по дълга и е точно под топлообменника.
Падат температурни рекорди![]()
и сан4о не отстапва по дупки и не замразване на тавите
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328795340[/time]_________________________________________________
[/quote]
мда в старата загора си е направо рекорд цели 8 градоса ми мери термометара на сянка
А така...а колко ''теоретици'' тука из форума обясняваха как не можело да има мъгла при -20*...Дрън,Дрън.Ей това е ада за климатиците.Сега ще се види кой кой е в тая играПървоначално публикувано от techno
![]()
![]()