При мен пък тая зима LGC-то направо ме побърка.Тоя брум дето му викате си е направо лоша работа.За следващата зима трябва да се мисли нещо.С LCC-то никакви паразитни шумове.Взех да съжалявам за покупката LGC.
И в първия коментар колегата който е писал,че все едно паркира кола до блока го има постоянно няма значение температурата вън колко е,при всяко тръгване на компресора.

. "Вземай Фуджика - няма да сгрешиш!". Това изречение ми се е запечатало в паметта. Това беше дежурната фраза на много знайни и незнайни познавачи на модела, които се надпреварваха да го хвалят на търсещите мнение за избор на климатик в предишния отоплителен сезон, когато този змей беше на прИмоция. Аз вече бях запознат от собствен опит с магариите на този модел и ми беше доста странно това преекспониране. Мислех, че аз съм попаднал на куца бройка и калпави монтажници. В последствие се оказа, че модела не е много стока, но доста народ се подлъга и си накупи LGC, доверявайки се на хора, повечето от които, са виждали LGC само на картинка.