От утре ОББ пускат кредита.
От утре ОББ пускат кредита.
Безвъзмездна помощ ще има ли? Защото ако няма по-добре да не го пускат.
7976252j.jpg
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 11-03-15 в 19:00.
За климатици ли е,и при какви условия?В сайта на ОББ няма инфо!
Пак ще има безвъзмездна помощ 20%. Има еднократна такса 100 лева и няма такса за предсрочно погасяване. Само с тия проценти накрая не се знае как ще излезе сметката. Някой ако се престраши да се пробва ще каже дали си струва разкарването и разправиите.
Обаче май който е кандидатствал веднъж по програмата и е получил помощ, няма право да кандидатсва втори път за същото.
Нека се знае че банковите сметки имат такси за месечно обслужване.
Някой ако е ходил до ОББ нека каже по-пордобно как стоят нещата. Гледам в сайта им има молба-декларация http://www.ubb.bg/ClientFileHandler....1%81%D1%82.pdf в която пише максимум 4 302.00 лв за климатици. Наистина ли е така или аз нещо не съм разбрал?
Това което гледаш е максималния размер на безвъзмездната помощ. Тоест за да го надвишиш трябва да напазариш климатици за 20 бона.
Значи не ми пречи да взема два климатика единия за ~3000 другия ~2000 нищо, че двата са 5000лв.?
И освен таксата 100 лв., интересно е да се знае какви са другите такси, за откриване на сметка и т.н.
Що не отидеш директно в ОББ да ги питаш за условията? Там ще ти обяснят всичко подробно. Хем после ще ни кажеш и на нас как стоят нещата с тези кредити и дали си струват изобщо .
Здравейте!
Понеделник ми предстои 1 разходка до ОББ и ще кандидаствам за кредит ЕЕ. Тъй като не работя в България, ако си отворя депозит дали би послужил един вид като гаранция за отпускането на кредита? Някакви идеи кое как би трябвало да се направи?
![]()
преди ставаше тоя номер ,сега не знам
Информационен бюлетин.
Не отпускат кредит със залог депозит.
Проверено!
явно този път са си подредили нещата за да не се губят парички от банката.