Здравейте.
Имам нужда от съвет как да процедирам с климатиците си, които са още в гаранция, а фирмата от която са купени не може да бъде открита от нова година насам. Сайта им е свален, никой не отговаря на телефоните им.. Фирмата е МС Клима.
Имам монтирани 3 броя, единият е за ремонт, а на другите два трябва да се направи профилактика. Всички са Дайкини.
Този, който не работи е FTX 50GV1B. В един момент започна да се изключва и индикатора само мигаше. После започна да духа само студено. Можете ли да ми дадете насоки каква е повредата, някой срещал ли е нещо подобно?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от vclima
 Първоначално публикувано от vclima  

че ако си купя климатик от Вулкан клима примерно утре няма да фалира нито и знам финансовото състояние нито нищо нищо чее голяма фирма то и Ванко беше ваш приближен и го препоръчвахте наляво и надясно ама
че ако си купя климатик от Вулкан клима примерно утре няма да фалира нито и знам финансовото състояние нито нищо нищо чее голяма фирма то и Ванко беше ваш приближен и го препоръчвахте наляво и надясно ама  доста хора изгоряха
 доста хора изгоряха  така че ако имаш няква идея кажи на човека кво да прави оттук нататък ане от къде да купува
 така че ако имаш няква идея кажи на човека кво да прави оттук нататък ане от къде да купува