мда ама в къщи ако падне на 21 жената ще е с яке и одеало
Момчета имате ли идея как мога да преведа това упътване. Намерих го в PDF формат и не ми се отдава с превеждането,дори и на английски да стане пак е файда.
https://hightailspaces.com/space/Pcf...Z-Z40LS-W1.pdf
От фирмата-продавач не дадоха ли основен превод на дистанционното управление?
Дадоха разбира се,но какво ми светва на вътрешното тяло не ми е известноИма бутони за исушаване и не знам какво си.. плазмата има бутон ,която не знам кога и как да почиствам,кога да се включва на 14 ампера и кога на 17,5 ампела и доста още подробности и нюанси. И тъй като намерих упътване на климатика, но е в ПДФ формат, се чудя дали има чалъм да бъде преформатирано в някакъв текстови формат и така да мога да го преведа през гугъла или друг електронен преводач. Иначе,да най- лесно ще да е да го дам в някое бюро за преводи.
Това като гледам е сканирано и после записано като PDF. Трябва да го преписваш ред по ред в някакъв преводач, ако изобщо намериш такъв. Според мен просто отиди и си задай всички въпроси на фирмата.
Тази серия на Мицубиши е със сравнително добре направено дистанционно и ако са ти дали добър /правилен/ превод управлението на мишината е лесно. В твоя случай не виждам причина на намаляваш ампеража /входящата мощност/ на машината.Бутона за изсушаване не знам дали изобщо ще го ползваш. Управлението на плазмата и аспирацията е с бутона в средата. При Това Мицубиши много удачно са избрали положението на този бутон. Лично аз много харесах управлението на турбината - изключително добре подбрани скорости / то това е едно от предимствата на марката/. Относно преформатирането в тестови формат поне за момента аз не съм намерил много добра програма да го извърши. Ако някой тук във форума може да те упъти нека го стори. Иначе превод от японски на български излиза доста солено и не знам дали си струва да се пръскат толкова пари за тотален превод. По скоро ако някоя функция не ти е много ясна може да се преведе само този пасаж /страница/ Аз когато взех Z22P ми дадоха добър превод на ДУ и с негова помощ се управляваше климатика лесно и разбираемо. Светкащите лампички бяха преведени и в общи линии не виждах необходимост да правя допрълнителен превод. Жалкото при мен беше, че аз не харесах работата на климатика като минимуми / заради високия минимум машината работеше в он-офф режим през 6-7 минути и така средния разход се покачи над минимума на климатика - споредн мен недопустимо за такъм клас климатизатор/ При теб както описа нещата са доста по-различни и се надявам да останеш доволен от тази машина.
Да, може и така да го направиш, стига да си почитател на Фон Захер-Мазох...
Но ако остави това на страни, има си и по-ентеуегентни методи.
гугъла превежда ПДФ-и .. достатъчно добре ,че да се разбере за какво е бутона
само трябва да се конвертира сканирания файл в текстови ПДФ...
За това има разработени програми като ABBYY FineReader
Преди няколко дни ни монтираха 285jdr може ли да ми кажете някои неща.
1во - преди още да разуча дистанционното натиснах нещо знам ли и аз, но след като изключиш климатик почва да работи вентилацията докато не я спреш. Това така ли е по принцип или по погрешка съм натиснал нещо и може да се изключи.
2ро - плазмения филтър и йонизатора заедно ли се ключват? Като натисна бутона за йонизатора се включва и аспирацията, това така ли трябва да е?
3то - доколкот разбирам няма някакви готови позиции на клапите, а както ги нагласиш от бутона с натискане и мърдат по малко?
4то - в това меню което отчита разход на енергия отчита 1,2,3,4 но каква мерна единица е това? И не на последно място, след като си тръгнаха техниците започнах да махам лепенките дето са слагали в магазина и единия стикер който беше на вътрешното тяло беше залепен върху модела, разлепям аз и какво да видя 255jdr! Обадих се веднага на монтажниците и казвам така и така, те викат вътрешното тяло е едно и също на 255 и 285. Това така ли е?
вътрешното е едно и също ,ама да не са залепили нещо и на външното виж .. и все пак нервират такива измекярски номера
Дано няма лепенка и на външното тяло, че напоследък много зачестиха подобни "комбинации". То вече като тръгнеш да купуваш техника да не вярваш на продавача, а стана време да се проверява детайлно окомлектовката. А после клиента бил виновен, че невярва на приказки и "лепенки"...