Цената ми хареса, случих на хора, който не ме натовариха с цена. И не ми пиши с шрифт 40 не съм сляп!!!
Цената ми хареса, случих на хора, който не ме натовариха с цена. И не ми пиши с шрифт 40 не съм сляп!!!
Извън темата.
Писането с по голям шрифт няма нищо общо с това дали сте "сляп" или не!
Що така много нервна обстановката тука,задаваш един лаишки въпрос,чакаш помощ,а изведнъж специалистите почват да си мерят.......СОР-а.
Някой ще даде ли поне един що годе точен отговор на моето питане или всички ще са все в стил ,,чеша се там,дето не ме сърби".
Тя темата отдавна е извън... Това нали е форум насочвайте хората като сте компетентни! Не се заяждам но доста често виждам ненормални цени за К2У и то за 22-ки, хората остават с впечетление, че по евтино употребявано няма, а то не е така и мога да го докажа. Стоя на топло и плащям по 30 лева на климатик зимата, и не съм дал 3000 лева за двата климатика, както доста често се препоръчва тук. А и друго от Габрово съм, да не си помисли някой че съм от Сандански или Гърция.
Достa сa се превъзбудили някои хорa с цените нa К2у.Между другото внимaвaйте с кaкъв фреон рaботи кошaрaтa която ви пробутвaт.R22 е зaбрaнен и от 2015 нямa мърдaне.
Коце, хайде стига ръси мозък. Ако намериш японка на r22 тя ще ти е набор.
nadia206 , ако модела на Daikin наистина е AN25NFS, съветвам Ви да се спрете на него. Превъзхожда National-а по по параметри, има Plasma Streamer - система за неутрализация на вредни частици, прах, миризми и микроорганизми във въздуха, както и система за автоматично почистване на въздушните филтри, като замърсяванията се събират в контейнер.
да такъв е модела,дори ми казаха че има йонизатор.Това по нашите стандарти на 12 ли се явява?
отсъствах и въпросния климатик за който питах са го взели,сега ми предлагат DAIKIN F22BTRS ,казаха ми че има йонизатор и ув лампа,маже ли да ми помогмнете с инфо за него и ще отоплява ли стая 15 квадрата.Какъв е като мощност.Благодаря предварително.