Как да го пробвам този режим?
Бях писал D&D trade е фирмата
поглеждаш в превода на дистанционното си и търсиш "режим повишена/максимална мощност (powerfull) "
Ако знаеш къде е може да кажеш, до сега не съм видял да има такъв бутон.
при фуджицуто ми е ハイパワー превежда се буквално "голяма мощност"
Няма такъв бутон по описанието японското не това което ми дадоха.
За да докараш 2000 вата консумация в това време, трябва да имаш загуби към 8 киловата.Не виждам как ще стане, независимо от помещението ти.
Да, затова питах дали не е много топло още. Вечерта го дават да стане към 3, вече предполагам ще си проличи. Ако ли не ще си говорим с чорбаджията.
Здравейте, изчетох голяма част от темата и съм решил да се сдобия с рециклиран японски климатик, но не можах да намеря решение за моя случай. Искам да отоплявам стая 21кв.м изцяло южно изложение, стара тухла, етаж 2, 8 кв.м прозорци 5камерна дограма с К стъкло. Височина 3м и таван от камъш, първи етаж се отоплява след 16.00часа, пода ми е плоча, сгурия, дюшеме, фибран за под и ламинат. В магазин попитах и подчертах че търся за отопление и ми предложиха FUJITSU E255K-W с довода че ми трябва по-сериозна машина заради загубите от камъша, естествено това имаха като наличност, та ще съм благодарен ако ми предложите алтернативи които могат също да ми свършат работа. А също така ако някой има повече инфо за Фуджицуту шум, разход, впечатления.
Развитието:
Заявих им тази сутрин, че искам да ми сменят вътрешното тяло с такова от 285 в което съм си в правото. Както и че такива лепенки залепени върху модела на тялото не са много етични към клиентите. Отговора беше че били сменили само пластмасите и вътрешното тяло било 285. После се почна че двете тела били едни и същи. Почна да се поддържат две теории. Казвам, те са едни и същи но само в дизайна, не и софтуера не и дебита на турбината, отговора беше това е твое мнение. Изредих им всички неща които вече не са малко, за по малко от седмица. Също и това че се развърта до 1500 вата макс. Крайния резултат е че утре ще си прибират климатика и всеки по живо и здраво. Следващия който ще го вземе този климатик дано да чете този форум. Та стойте далече от тая фирма с такива дребни хитринки, няма да прокопсате! Да не говорим че външното тяло беше толкова мръсно, питата също, та ги питах в какво се състои прословутото рециклиране......
Оставям коментарите на вас.
Към колегата jibrone, избери си читави хора които да не правят такива шмекерии и после си избери климатик от тях, за да не преживяваш такива неща от тоя сорт.
Да, държа на тоя модел. Първо ще говоря с Александър, така се разбрахме. Ще видим какво ще правим, малко да ми мине тоя яд, че малко съм афектиран.
хубу де.....уж четете форума,виждате кои колеги са коректни и пак са нашивате-ей тва не моа го разбра.
Това е положението, човек се учи от грешките си.
Може ли да споделите поне кои са читави, защото офертата за Фуджицуту ми е от същата фирма дето я спомена колегата ilian. Ако трябва и на лични, но мисля че ще е ползотворно всички да знаят от кои фирми има доволни клиенти.