Нищо лично, но не ти прави чест. Ако няма какво полезно да кажеш в тази тема, не спами.
Aleksandars
Преглед за печат
Нищо лично, но не ти прави чест. Ако няма какво полезно да кажеш в тази тема, не спами.
Aleksandars
Няма ли тук някой от Казанлък, или близките паланки, с втора ръка машини? Естествено и търговец на такива може да драсне някой ред.
Най-често из страната няма много такива, а когато има, повечето предложения нямат нищо общо с качеството на "рециклирането (реновирането, освежаването)" на машините, които въпросните 1-2 фирми от Пловдив правят. Както и "майсторите" там нямат много общо като знания, умения и отношение към клиента, като тези от въпросните Пловдивски фирми. Викай Александърс от форума и се оправяйте.
Инфо за тази машина Mitsubishi MSZ-ZW40TS
Заповядай.
А как да разпозная ветрешното и външното тяло да не са от различни модели.
Предлагат ми го за 1500 лева без монтаж, но не искат да сложат траф за 200 волта.
- - - - - - - - - -
Предлагат ми го за 1500 лева без монтаж, но не искат да сложат траф за 200 волта.
Сериозни пари ти искат за този климатик, а дори един траф не включват в цената.Какво остана ако се наложи да го обслужват "гаранционно" ...
Зарежи, ги не струват- ще ти вземат парите и ще ти бият един шут в задника след това.
С тези пари се обърни към фирма за която има отлични отзиви за гаранционно и следгаранционно обслужване.
Просто не им се хващай на кукичката на тези.
За 1500 лева без монтаж ще намериш много по-добър от този климатик.
Не бих се учудил, ако му "липсват" някои от екстрите -плазма или друга или пък оригиналното дистанционно...
Дядото ми извади едно дистанционно, и каза че е оригинално. Тук в Казанлък знам само за тази фирма, че предлага 2 ръка и май май ще инвестирам още малко пари и ще взема един дай секай.
Колега zliqiliq
няма какво да четеш направо пиши на Aleksandars за да ти е сигурна работата и да си доволен .
[QUOTE=nanizealot;760996]Колега zliqiliq
няма какво да четеш направо пиши на Aleksandars за да ти е сигурна работата и да си доволен .
що пък на него.....аман от реклами
ми на Велев ли да пише :))все пак за 2ра ръка се говори
Ако имаш предвид европейски Дай Сей Кай, недей да правиш тази грешка. Ще дадеш много повече пари, а няма да си по-доволен от работата му спрямо японското митсубиши.
Ако Сашо не може да дойде, аз лично бих рискувал с това Митсубиши. Желязно е и работи страхотно. А и почти няма какво да му объркат при профилактиката/поне на тоя модел/.:)
Моят съвет е, да отидеш пак във фирмата и да му направиш малко снимки и да ги качиш да ги видим.
Също разпитай продавача, дали е зареден с фреон по табела и дали е разглобяван на съставни части при профилактиката.
И настоявай за трансформатор!