Aleksandars ,благодаря ви Дано само да е наличен в магазина и ще го взема
Aleksandars ,благодаря ви Дано само да е наличен в магазина и ще го взема
Гледайте да е с оригинално управление (A840JBEZ), за да може да активирате и деактивирате Plasmacluster системата.
Хубаво, че ми триете мнението, ама поне да се напише кой и защо го е направил, както е прието.
Радвам се, че успях да помогна на човек да не се нацепи, макар и с изтрито мнение.
Колеги,потресен съм от видяното. :Х Отказвам се да търся евтино решение,жегата и трафика ми вдигнаха здраво градуса и определено ,вече реших ,че не ми се занимава с глупости ...Изнервих се до толкова ,че бях на косъм да се обадя и да си поръчам дайкините ми които са вкъщи FVXS и да спра да си тровя нервната система..Променям бюджета тъй като аз ще си го платя,просто евтино и качествено няма как да стане по идеята на хазаите ми... Цената да кажем до около 1200 може и малко повече и минимума от 3 години гаранция ,така първоначална реших ,че искам за спалнята,но добавям и кухнята от около 10 кв. и да си е читава машинка така,че моля ви давайте ми идея за марка и модел и фирма във Варна,че принципно съм спокоен човек,но определено ми се разтресе всичко в мен.
Този пост е редактиран от mncazzaro; 27-06-16 в 19:37.
1200лв. без монтаж ли? Ако е така изборът е огромен. Само не зная какво имат в наличност от показаните в сайта.
На първо четене гледай Тошиби 25 или 28 и завъшващи на *DR - има 255EDR и 285EDR. Ама се съмнявам че цените са реални и че ги имат. Рециклирани климатици TOSHIBA - Модел: 285EADR
Без монтажа Не държа да е задължително от ВК ... ,утре ще се пусна до тях да видим дано да имат.
Рециклирани климатици HITACHI - Модел: S28X
Рециклирани климатици DAIKIN - Модел: 28CRS
Тези както и Тошибите са като за спалня. Нали за спалня беше? 15кв.м.+10кв.м.
Утре грабвай телефона и ги питай за наличност.
Дам за спалня само добавям и хукнята Направо отивам в офиса им да говорим ,че ми е близко.
28-ца за спалня? Не бих го направил. Въпреки кухнята бих взел максимум 25-ца!
Споко, имат нисък минимум и са тихи, а и стаята е средно голяма спалня.
Малко, базово моделче на няколко годинки е оптималния избор цена-качество-квартира и ще надживее хазяите най-вероятно.
Този пост е редактиран от avenger; 28-06-16 в 07:55.
ми айде щом ще се трият мнения без причина то няма смисъл да се хабим да ги пишем нали така .. тоя форум се превърна от технически в такъв по български език и литература ,заради мнителността на един ( инак напълно безполезен във форума ) човек
Те техническите хора не са ли грамотни? Или колкото са грамотни, толкова са и технически......
Алекси никога 1 нещо не се прави без причина.Кажи ми колко пъти съм ти редактирал постовете,за да са четливи?Колко пъти ти е правена забележка,че когато няма какво да кажеш,да не пишеш безсмислени постове?Кажи ми как така всички/ с малки изключения/ останали ползват главни букви,запетаи и тирета,така че изреченията им да са разбираеми,а ти не можеш?Смяташ,че си нещо повече от нас ли?
Друго нещо,пишейки и обсъждайки действията ми,а сега с последния си пост и квалифицирайки ме като някакъв без дори да ме познаваш,нарушаваш 1 правило на форума,а именно - " чл. 12. Ocпopвaнeтo нa дeйcтвиятa нa aдминиcтpaтopи и мoдepaтopи e зaбpaнeнo. Teми и ĸoмeнтapи c пoдoбнo cъдъpжaниe щe бъдaт oтcтpaнявaни oт фopyмa, a нapyшитeлитe щe бъдaт нaĸaзвaни ".
Айде да си признава кой и защо порна и моето онзи ден, не е Венджито, защото писах с главна буква и запетайки и точки
чл. 3. Избягвaйтe дa пишeтe извън диcĸycиятa ("извън тeмaтa" cъдъpжaниe) в cepиoзнa тeмa или aĸo пишeтe гo мapĸиpaйтe ĸaтo тaĸoвa c "//Извън тeмaтa" и cин цвят. Дoпycĸaт ce дo 2 (двe) "Извън тeмaтa" изĸaзвaния, зa дa нe ce пpeвpъщa тeмaтa в гoвopилня.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 29-06-16 в 05:58.