Здравейте,
Моля за съдействие за ТТ данни за климатик sanyo ex28u . Ще съм благодарен и за мнения относно модела.
Благодаря предварително за съдействието!
Помещението е 30м2 дневна, вътрешни стени като изключим вратопрозореца.
Здравейте,
Моля за съдействие за ТТ данни за климатик sanyo ex28u . Ще съм благодарен и за мнения относно модела.
Благодаря предварително за съдействието!
Помещението е 30м2 дневна, вътрешни стени като изключим вратопрозореца.
Този пост е редактиран от kristian111; 29-06-16 в 17:42.
Здравейте на всички!
Не съм писал и влизал отдавна във форума. Искам да споделя, че от вчера съм с монтиран японски хиперинверторен климатик National CU-227TB монтиран в спалня около 16кв. метра. Ще Ви помоля ако може да споделите нещо за този модел - данни или каквото и да е .
Благодаря Ви предварително,
Хубава вечер.
Модел: 2007~2008 година
Работно напрежение: 100V
Хладилен агент: R410A
Страна произход: Japan
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27°C в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (0.8 ~ 2.8), 7509 BTU (2730 ~ 9556)
Консумирана електроенергия: 445 W (145 ~ 620)
COP: 4.94 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 2.2 kW (0.8 ~ 3.9), 7509 BTU (2730 ~ 13311)
Консумирана електроенергия: 390 W (140 ~ 1020)
COP: 5.64 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 2.8 kW, 9556 BTU
Консумирана електроенергия: 900 W
APF: 5.1 (целогодишна ефективност на енергийно потребление)
Това инфо трябваше да го получите от тези които са Ви продали машината? И как така го избрахте, след като не му знаете параметрите?
Здравей Aleksanders.
Благодаря за инфото. Ами казаха ми, че е 10-ка и мисля, че за тази стая ще ми е достатъчен. Не знаех какъв точно модел ще ми монтират. Има монтиран и друг National CS-250.
Как е като модел този климатик (CS-227TB)?
Между другото знам, че реално този климатик е 7- 8ца - нали се гледа мощността при охлаждане?
Не съм много компетентен.
П.п. Този модел с какъв компресор е?
Благодаря предварително.
Хубава вечер
Този пост е редактиран от Yanaki Hristov; 02-07-16 в 00:01.
Базов модел, за охлаждане проблем няма да има, но ако стаята ти е с големи топлозагуби през зимата, може и да не му стигне мощност в голям студ. Ако нямаш проблем с шума ще си доволен от машинката (не е от най-тихите).
В момента я тествам машината. Мисля, че не ми е проблем шума. Стаята е със сменена пвц дограма, две външни стени югоизточна и южна на 1-ви етаж в къща. За отопление се използва основно твърдо гориво или природен газ.
Модела е с обикновен ротационен компресор на Matsushita Electric (Panasonic).
Здравейте, днес смятам да приключвам с дилемата за климата. В една фирма ми предлагат sharp ay w28sc за 1000, след малко ще се пусна и до другата фирма да видя и там
Този пост е редактиран от mncazzaro; 05-07-16 в 09:57.
Айде че лятото ще мине. Какво стана с тези дето ти предложих? Имаше ли ги?
Не за съжаление, предложиха ми Toshiba 285ND и Hitachi 2810lx, но ми казаха, че монтаж ще има чак след две седмици
Значи е търговски трик. Пускаш снимки на върхови модели с занижени цени, а ги нямаш.
На база това което ми предложиха, покупката на Sharpa (ay w28sc) ми изглежда най-приемлива ...Вие какво мислите ?
Май имаше самопочистване на филтрите и е тихичък. С оригинално дистанционно ли е?
Варна клима определено не са в час.Обадих се и може би по шопския акцент разбраха че не съм от Варна.Попитаха ме от къде се обаждам.Като им казах, че съм от София едвам я удържах госпожата да не затвори и почна да ме препраща към някакви софийски фирми.Почна да обяснява как Тошибите били продадени преди малко .Абе чувствах се сякаш аз трябва да и продавм нещо. С две думи - мъка.