Страница 195 от 356 ПърваПърва ... 145185193194195196197205245 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,911 до 2,925 от общо 5333
Like Tree2910Одобрявам

Втора употреба климатици - част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Отговор: Втора употреба климатици - част 3

Наистина не виждам......какво общо имат постовете ти с темата за К2У. Иначе модераторите трият постове без дори да обяснят какво правило е нарушено. Обаче явно аршинът е двоен.
    nikolowkz одобрява това.

2.  

3. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от SPSt Виж публикацията
    Иначе модераторите трият постове без дори да обяснят какво правило е нарушено. Обаче явно аршинът е двоен.
    Ако трябва да бъда честен,даже сме прекалено толерантни.Темите,които са по 100+ страници,ако им изтрием глупостите и постовете не по темата,ще се смалят наполовина.
    Специално за теб е това четиво - https://forum.setcombg.com/%D0%B7%D0...%BC%D0%B0.html
    Та,къде пише,че трябва да се дават обяснения?
    Aleksandars и ATM харесват това.

4. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Благодаря за "специалното" отношение. Чел съм го и пак го прочетох, но......Опитвам се да спазвам Правилата. Ще се стремя полезната за даден потребител информация да му я давам на ЛС, за да не накърня публично нечии интереси.

5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Наистина не виждам......какво общо имат постовете ти с темата за К2У. Иначе модераторите трият постове без дори да обяснят какво правило е нарушено. Обаче явно аршинът е двоен.
    Общото на постовете ми е това, че са свързани с концепцията за климатизиране на магазин за хранителни стоки. Заданието не може да се изпълни с К2У по две причини: финансова и липса на правилния артикул. Доколкото си спомням, някой беше монтирал toshiba ras-402 ?dr в 20 квадрата стая на панелно жилище. Представи си какво плюене ще последва след монтирането на тази машина в описания магазин, когато дойдат първите сметки за ток. Не разбирам асоциацията с аршина, да не би AOY24LMAL да е нов? Примерът с трео е даден като бюджетен вариант за конкретния магазин, при който би се пренасяла повече топлина, за по-малко пари. Не бъди толкова обидчив, съжалявам за всичките си коментари в тази тема.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Що да не може с К2У. Един познат има LG 24 конвенционалка - седи му на един таван и не се ползва от години /то не че въобще някога е ползвана де/, а той си мисли че не може да го продаде щото вече никой не търси подобни машини. Де късмет, де.....
    Този пост е редактиран от tony34al; 22-09-16 в 11:03.
    dodo_pv и bobovo харесват това.

7. Тук е от
    Sep 2016

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Общото на постовете ми е това, че са свързани с концепцията за климатизиране на магазин за хранителни стоки. Заданието не може да се изпълни с К2У по две причини: финансова и липса на правилния артикул. Доколкото си спомням, някой беше монтирал toshiba ras-402 ?dr в 20 квадрата стая на панелно жилище. Представи си какво плюене ще последва след монтирането на тази машина в описания магазин, когато дойдат първите сметки за ток. Не разбирам асоциацията с аршина, да не би AOY24LMAL да е нов? Примерът с трео е даден като бюджетен вариант за конкретния магазин, при който би се пренасяла повече топлина, за по-малко пари. Не бъди толкова обидчив, съжалявам за всичките си коментари в тази тема.
    Още в първият си пост написах: ''в мoмeнтa cъм cъc mіdеа mѕg-18hr и ce ce cпpaвя дocтa дoбpe (вeчe 5г) лятoтo-ĸoeтo ми e и пo тpyдният ceзoн зapaди витpинитe 8бp. нямaм пpoблeми ocвeн дeбeлaтa cмeтĸa зa тoĸ, затова съм се спрял на японките втора ръка!!!"
    и ако, няма развитие по въпроса с тях-ще се прехвърля в темата за избор на климатик!!! След като вече казах, че очаквам монтажи и се придържам към варианта от 1-вия си пост, не виждам смисъл от 90% от коментари те Ви-разбрах и от първия път гледната Ви точка! Не бих писал това, но-ако не можете да ми помогнете-не ми пречете .Благодаря

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от tony34al Виж публикацията
    Що да не може с К2У. Един познат има LG 24 конвенционалка - седи му на един таван и не се ползва от години /то не че въобще някога е ползвана де/, а той си мисли че не може да го продаде щото вече никой не търси подобни машини. Де късмет, де.....
    И аз имам едно Тойо 24-ка (закупена чисто нова) която ми седи на село, защото 1 година - тъка никой не можа да констатира, защо както си работи и решава, че е изкарала надника и си спира когато си иска "Де късмет, де....."

8.  

9. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Като си бил с мидея 18-ка и голяма сметка, какво си мислиш, че ще се случи с "новата" 402-ка??? Може би, по-малка сметка??? Напиши ни с още по-дебели букви какво точно очакваш да прочетеш, за да ти го напишем и приключим с глупостите.

10. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

nikolowkz, ras-402 jdr си го сложи вкъщи - върха е. Но за магазина заложи на 71-цата. Там се иска пауър!
    ivan74 и tony34al харесват това.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Цитат Първоначално публикувано от nikolowkz Виж публикацията

И аз имам едно Тойо 24-ка (закупена чисто нова) която ми седи на село, защото 1 година - тъка никой не можа да констатира, защо както си работи и решава, че е изкарала надника и си спира когато си иска "Де късмет, де....."
    Oпитах се да ти помогна да си решиш проблема без да харчиш много пари. Явно нямаш нужда от такова съдействие. Успех!
    bobovo одобрява това.

12. Senior Member Аватара на ivan74
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Rumb@ta Виж публикацията
    nikolowkz, ras-402 jdr си го сложи вкъщи - върха е. Но за магазина заложи на 71-цата. Там се иска пауър!
    Те всички магазинери, минават през конвенционални 12-ки, заменени с инверторни такива, докато стигнат до истината за необходимостта от поне две 24-ки за съответното помещение. Мерят квадратите, а забравят за витрините. За по лесно, вечер изключват всички хладилници за безалкохолни напитки, както и тези за бира. От такива магазинери само хляб купувам.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
    avenger, bobovo, VeleV.Klima и 2 други харесват това.

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Ще помоля участниците в темата да се придържат към нея!
    avenger одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2016

Здравейте,

Насочил съм се да взимам японски климатик втора употреба. Помещението е 30м2, тухла, с изолация.

Спрял съм се на следните модели. Моля дайте вашето мнение:

Японски Климатици-Пловдив ПЛОВДИВ КЛИМА: Panasonic CS-EX280C
    Японски Климатици-Пловдив ПЛОВДИВ КЛИМА: HITACHI RAS-S36W
    www.НАЙ-КЛИМА.com
    Рециклирани климатици HITACHI - Модел: S28X
    Рециклирани климатици MITSUBISHI - Модел: Z28R
    Рециклирани климатици TOSHIBA - Модел: 285EADR

Най-вече ме интересува да е тих и да не изсушава въздуха
    Благодаря предварително
    Този пост е редактиран от vellagio; 27-09-16 в 21:44.

16. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

С изключение на Панасоника другите изглеждат класни машини. Проверихте ли дали ги имат в наличност фирмите? Като смятате необходимата топлинна мощност номинала ли гледате или максимала? Добре е машината да работи на и под номинал, а не на максимум.
    DUNDURMA одобрява това.

17. Тук е от
    Sep 2016

С изключение на Панасоника другите изглеждат класни машини. Проверихте ли дали ги имат в наличност фирмите? Като смятате необходимата топлинна мощност номинала ли гледате или максимала? Добре е машината да работи на и под номинал, а не на максимум.
    Ха, а аз пък мислих че Панасоника ще ми е сред фаворитие Човек, който разбира ми ги препоръча. Аз искам да ги доотсея до 2 и тогава да решавам.
    За мощността, мисля че всички гореизброени са за помещения по-големи от мойто, така че няма да работят на макс, а и аз не съм от най- зиморничевите

18. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Квадратурите, които пишат по сайтовете много не ги гледайте. Обикновено ги пишат според максимума на топлоотдаване. Относно тишината-първо тя е доста субективно понятие и за стоплянето на 30 м2 се иска добър дебит на въздуха, така че не очаквайте съвсем безшумен климатик. Изберете си фирма от която ще купите климатика и вижте какво имат в наличност или намерете магазин в който има нещо, което Ви върши работа и Ви харесва. Не винаги това, което е на сайта го има в наличност.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  2. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе