2003г за 1600 лв ? Това за 2-та ако е може ..
2003г за 1600 лв ? Това за 2-та ако е може ..
Този пост е редактиран от avenger; 20-09-16 в 13:36.
И двата да.
- - - - - - - - - -
От тези кой ще ми е най-добър като основен :CS-E402BH2 ; toshiba ras-365udr ; toshiba ras 405ndr ; toshiba ras-402 jdr (последният е най-скъп), но най-много ми допадна външният вид...
- - - - - - - - - -
В крайна сметка
избрах toshiba ras-402 jdr много ми хареса и го видях в състоянието, в което идва без интервенции и др. Надявам се при профилактиката и тестовете всичко да бъде наред и в понеделник-вторник монтаж.
Този пост е редактиран от avenger; 20-09-16 в 23:08.
Този "малчуган" вече е съвсем друга бира. Стискай палци да излезнат тестовете. Ще останеш много доволен от този климатик. Искай превод на инструкцията за експлоатация, защото без подменютата все едно си си купил базов, а не топ модел.
Този пост е редактиран от avenger; 20-09-16 в 23:09.
Стандартът за големина на напрежението е 230V +/-10%. На тези дето ти продават машина работеща на 200V им кажи да не се правят на тапи, за да икономисат някой лев, ами да слагат траф. Той ти влиза в цената. Уверявам те японците нямат навика да си презапасява по напрежение елементите.
Не нещо като Daiseikai, ами истински такъв
Колко ти е голямо търговското помещение? Май трябваше да вземеш 71-цата.... Имаш 8 източника на топлина плюс две врати, башка каквото влезе през стените.
Сагата не завърши ли с решение за 2 климатика?
Два климатика, но при това разположение... трудно. Ако беше за дом - става.
Преди няколко седмици видях как 40-ка DR серия как се мъчеше, защото човека решил да добави витрини в магазина. Все едно я нямаше.
Този пост е редактиран от dodo_pv; 20-09-16 в 21:21.
Това Трео е върхът! Имам наблюдение над подобна 24-ка от тази марка. Охлажда добре /23градуса/, помещение 18 м2 с монтиран токоизправител и малко оптична апаратура. Вратата /към вътрешно помещение/ се отваря веднъж седмично или по-рядко. През зимата дори го спираме, че става студено.
Да-вторият още не е изровен, но до колкото се разбрахме ще има още една тошиба 2011г но 22-ка
Ами има осем източника на топлина, които не работят едновременно, но отделят около 1кв/ч - в момента слагам изолация на тавана и стените и ще сменя стъклопакета с енерджи.
Този пост е редактиран от avenger; 20-09-16 в 23:11.