Тази сутрин за първи път видях дефрост на моята машинка.когато работят повечко като он-оф,по-малко ли дефростват?
Тази сутрин за първи път видях дефрост на моята машинка.когато работят повечко като он-оф,по-малко ли дефростват?
Този Електрик е от епохата на истинските климатици.Аз имам едно дърто Саньо 95- набор,само два пъти е ходило на "доктор"но работи в пъти по-добре от UDR 2003г.Он-оф прави само ако го пусна Август месец на топло.
Здравейте, може ли да ми даде малко инфо за този модел Toshiba RAS-402PTR на200волта. Опредолено е старичък и също ако има снимка или модела на оргиналното ДУ за да му потърся такова.
Сигурен ли си в модела и по-конкретно буквата "Т"?
Да това е модела, на външното тяло RAS-402PATR
Колега, това чудо е на 26г. Извинявай за въпроса, но......живо ли е?
Живо е, Успях да го върна към живот след смяна на 4валве, дросела, нови кабели към компресора, вентилатова на външното тяло от 3 скоростен го замених с едноскоростен имаше и други подробности, но си заслужаваше кушията. Работи перфектно, но му нямам оргиналното ДУ и не мога да муползвам екстрите
Мисля си, че няма да е лесно да намериш оригинално ДУ на машина от 92г., дори да му откриеш сигнатурата. И все пак поздрави за упоритостта да го върнеш към живот.
Благодарско, ще работи с универсалното за сега
Този модел имаше и плазма с изключвател - магнитче, ако не се лъжа.
Моторчето е с стандартен захват 90мм м/у винтовете. Климатика има и плазма но как се пуска не ясно. Има 2 микрети на капака най вероятно за плазмата