Лоша работа. Изрових 100 волтов аналог, ама на 200 нямам!
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Лоша работа. Изрових 100 волтов аналог, ама на 200 нямам!
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Здравейте,Тошиба 285 не може да достигне 2000 вата на максимума, който му дават.Давам на максимума температура,авто вентилатор при температура във момента 4* градуса външна,достига 1200-1300 вата максимум при отворен прозорец.Ако намаля вентилатора на първа или втора степен достига до 1500 вата.Другите се замислят за около минута и достигат максимума.Предположения.Лошото,че във Карнобат е зор откъм разбиращи.
Предположението ми е, че машината си е наред.
Я не си тормози машината! Ако сега вдигне 2 kW, като стане -20 и отвориш прозореца, колко да вдигне? И за какво всъщност е упражнението? Не е ли по-важно да топли, да е тиха и икономична. На минимум пада ли, когато има условия за това? И с максимумът е така-трябва да има необходимите условия.
Аз не разбирам защо са тези гимнастики. Разбирам да не топли или да не работи нещо като хората... А и тия ватметри, според мен са голяма болест. То не са минимуми, максимуми, какво ли още не. Ако не в беше мерил, сега тези притеснения нямаше да ги имаш.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Климатик без ватметър....все едно без телефон да тръгнеш за работа.
/В кръга на шегата естествено./
Написал съм конкретен въпрос,като съм споделил как се държат другите два климатика.Писането е по бързо от мисълта.А беше хубав форум..
Провери, да не е отрязан по ампераж.