Те и мойте са от Пловдив ама не могат толкова.Купих го от Пловдив!!!
Те и мойте са от Пловдив ама не могат толкова.Купих го от Пловдив!!!
Тва със стоте квадрата и деветката мъ утепа!!
Сашо, сигурен съм, че се намират и такива "майстори", което е жалко и лошо за бранша. Аз изобщо нямам твоят опит, не ми е и работа, но по различни причини съм ходил в сервизните бази на 3 пловдивски фирми. Вярно, че на две от местата /големи пловдивски фирми за К2У/, видях неща, които като потребител на такива машини не бих искал да виждам, но и на трите места машините се профилактираха. Машините, които аз съм купувал също бяха добре обслужени.
Твоите машини знам от къде са...Но аз какво съм виждал, както се казва, бедна ти е фантазията. И наистина, от това страда крайния купувач, и после самия бранш.
Моите машини не са от една фирма. Едната моя и двете на сина са от "голямата фирма". Машините се обслужват горе-долу добре, но монтажите са .....майко мила. Интересно беше оправданието на собственика на фирмата-външни монтажници. За моята не беше вярно, а за машините на сина-абсолютно невъзможно. Тези монтажи и тези приказки също удрят по бранша.
Здравейте някй може ли да ми даде малко инфо за този модел MITSUBISHI MSZ-FX405S-W.Не намирам нищо в Гугъла.
Човече, този климатик е трета употреба и има огромна стойност за музея на науката и техниката.
Интересно, колко от днешните "климатици ще могат да се похвалят с такова дълголетие.
Този пост е редактиран от Kasap; 16-01-18 в 16:58.
Този архив ще работи още толкова години, на колкото е.
Този пост е редактиран от popov; 16-01-18 в 20:50.