Н'ема лошо да забърсвате прахта от темата.
Поздрави на скучаещите.
- - - - - - - - - -
DUNDURMA, четеш щот има кой да пише.
Н'ема лошо да забърсвате прахта от темата.
Поздрави на скучаещите.
- - - - - - - - - -
DUNDURMA, четеш щот има кой да пише.
Бре, бре - 50ката взе да се развърта след дефрост до 1,7квт. Външна -5*С, трети ден продължава да вали сняг, задание 24*С.
В детската е тихо и топло....20180227_211003.jpg
Опитвате се мазно да дразните май а-
Е, то и в други теми споделят доволни потребители. Сигурно и те "мазно" дразнят?! Ако сам се дразни човек от добре работещите машини на други, проблемът си е негов. В момента времето е такова, че реално се вижда, кои машини стават за комфортно отопление.
Я, то Фунджицу-то на колегата Вълков същото като моето ЛДС, явно са братчета.
Да, LDC е копие на тези японски модели. Много са добри!
Преди години имах към 60 броя от тях(втора употреба), и като се почна, доволните клиенти да си ги хвалят един на друг, и ги изкупиха за нула време.
Има ги с бяла, зелена и синя лента, както и някои модели са с Плазма. Много добре топлят и при ниска температура в стаята, докато я вдигнат.
LDC имат ли плазма? Питам защото преди малко в една "Оптика" с огромни витрини видях да работи едно Фуджи, което доста приличаше на това, но имаше надпис "Plasma". Направо не мога да повярвам, ако това е европейско Фуджи, как работеше. Абсолютно тихо и без духане. Застанах на 2м. от него и се усещаше само лек топъл полъх. Не ми беше удобно да питам собственика за модела, но останах много приятно изненадан от тази машина.
Оо, имат плазмена касета и освен това работи много добре.Прекрасна машинка се оказа, не съжалявам, че я взех преди 12-ина години.Че и топли здраво.Много пъргава и отзивчива машина също така..SPSt, точно на ЛДС си попаднал.Жалко, че спряха да ги правят, сега още щяха да са си топ модел, въпреки, че са от 2006-а година.Ей го на една стара снимка, топли хол и спалня, някъде около 25 и малко нагоре квадрата.
Този пост е редактиран от edi1; 01-03-18 в 15:16.
Мдааа, баш, баш Не бях сигурен и защото съм чувал, че е доста стар модел, а този екземпляр имаше вид на чисто нов и току що закачен.