Нали заданието е 25°. Ако след промяната от 22 на 25° си е дал малко зор и е направил 25, след което е намалил на 100w съм абсолютно съгласен. Но ако от 22 променяш на 25 и вдига само на 100w....
Нали заданието е 25°. Ако след промяната от 22 на 25° си е дал малко зор и е направил 25, след което е намалил на 100w съм абсолютно съгласен. Но ако от 22 променяш на 25 и вдига само на 100w....
Освен, ако горе при него не 24 или 24.5 гр. Тогава няма да се пъне много.
ми аз с Хитака топля цялото жилище .. задал съм му 24 ,в съседните 2 стаи е 22 .. кротнал се е на 130 вата .. говорим за около 80 квадрата
130w са 3kWh за денонощие. При мене за 17кв.м. са 3,5 kWh ....б*си трагедията ми е тошибата...
- - - - - - - - - -
22,5 е стайнана....
Миланов, като написах да не сравняваш с твоите, имах в предвид не само, че е японка, а че е съвсем различна машина в различно помещение, с различен монтаж и т.н. Не бива да се правят сравнения и изводи.
Е не, с Алекси разликата е в порядъка, в пъти.
П.П.
Еми да,то моят докато тръгне вътре турбината минават 10мин. Духне малко, после почивка и пак греене на тръбите 10мин.
хитака никога не изключва ,освен ако не му намаля градусите поне с 2 и навън е над нулата ( ако е под нулата просто се кротва на минимум ) .. но все пак имам и други източници на топлина - плазма ,2 РС-та ,готви се чат пат ( при което пък се включва аспиратор )
Господа, темата е за употребявани японски климатизатори.
Не! Не се излъгаха. Ще снимам но забравих как се качва снимка.
- - - - - - - - - -
151137947707372669029.jpg