То до скоро май още се намираше тук там ЛДС, мисля, че ТЕМПЕКС имаха 12-ици ЛДС ФУДЖИ до преди година, две.Поне ги имаше на сайта, де, не знам дали е имало наличности.
То до скоро май още се намираше тук там ЛДС, мисля, че ТЕМПЕКС имаха 12-ици ЛДС ФУДЖИ до преди година, две.Поне ги имаше на сайта, де, не знам дали е имало наличности.
Този беше "Фуджи Илектрик" и сега се сетих, че преди около година и половина пак влизах в тази оптика и пак ми направи впечатление тази машина, понеже имах друго мнение за работата на тази марка. Явно, че има и читави модели-поне този е такъв.
Да де, за тях става дума, ФУДЖИ от триото също са с надпис ФУДЖИ ЕЛЕКТРИК, но син, не като онова българо-китайското имитиране ФУДЖИ ЕЛЕКТРИК със белите надписи в зеленото поле, дето се продаваше преди години.
П.С.Сега се сетих, че едно външно тяло на зелените още дреме на стената в службата и го погледнах, там си е още.
Този пост е редактиран от edi1; 01-03-18 в 16:28.
Здравейте,
за детска стая 20кв.м, с изложение запад-север, пвц дограма, без външна изолация (планирана за 2019г.), втори етаж от четири, доста топла сграда, всички наоколо се отопляват, апартамент в Пловдив ми предлагат следните варианти:
Fuji ASHG12LMCA - чисто нов
или
Panasonic CS-X229 - хиперинвертор 2009г.
Панасоника ще ми излезе с 200лв по-евтин, но не това ме води в случая, а надеждността. По думите на човека, който предлага Панасоника, бил е сервизиран преди 2 месеца и в момента работи без проблеми. Също така не мога да намеря информация този Панасоник всъщност достатъчен ли ще е за това помещение.
インバーター冷暖房除湿タイプ ルームエアコン CS-X229A 詳細(スペック) | エアコン | Panasonic ето тука малко да видиш.Много убава машина, само да е добре обслужена.За мен ще е идеална.
Панасоника е мноооого по-класна машина , но ако го пазариш от правилният човек !
Направо ми потекоха лигите за такъв за хола
Fujitsu AS-E50S2/AS-E50S2
Някакво мнение за това, параметрите ги намерих в нета .Прилича малко на 14LCC.
Някой ползва ли такъв, висок-нисък клас?Здрава машина ли е като хардуеър?
Този пост е редактиран от ccankov73; 07-03-18 в 19:50.
Среден клас, тошиба компресор (1350 W), ако е за твоята цел, корава машина е.
Да точно за там.Благодаря!900лв не знам много ли е- малко ли е, утре ще го видя, и ако ми хареса(външно ) ,по-нататък ще го мерим с приятел.
Този пост е редактиран от ccankov73; 07-03-18 в 20:20.
Нормална цена е, даже ниска.
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Надежна, доказана машина. Цената е нормална.
За 900 лв, този модел си е подарък....
Айде и аз в клуба , макар и със среден клас машина.Първи впечатления(не е монтиран още) при замерването - достигна си налягания и ампери и въпреки това изключително тих на макс.По думите на майстора :
1.не е работил много , 2. такива машини вече не правят , 3. за Япония са по качествени
След монтажа следващата седмица още...ще работи в 35кв.
Търсех груба сила без екстри - е май е това.
п.с. тъй като е на 200в , са го ползвали без траф, а знам ,че трябва да има- към Александър - дали ще може да ми изпрати подходящ траф за него?(на лични да не цапаме темата)
Още един път много ме кефи машинката!
Ха честито!
Още един обърнат в правата вяра!
П.С. Отричаш ли се от Сатаната?!
То вярата отдавна искам да я пробвам , спираше ме единствено това ,че тук няма кой да ги ремонтира при нужда.
Те някои от другите ми машинки са старички вече , та като почнат да окапват , ще ги сменям една по една с “къщички”.
Ма кучета - държат още - от едновремешните.Пък и като гледам новите за EU ( и по думите на майстора ми) - все по-зле стават.