Готов е.
Монтаж 3 часа , нови тръби 3.5м на заварка , нови кабели СВТ 3Х2.5 и 3Х1.5ШВСП по съвет на Сашо , с траф от него ,
и защита Соно.
Старите заварки почти запушваха тръбите, единия кабел 1.5 , другия 1кв - лошо.
Външно тяло нивелирано , на тампони(знам , че не е много необходимо , но не пречи).
Първо впечатление - по-тих от 12LKC стоейки на еднакво разстояние от двата(външни тела).Тъй като помещението не се отопляваше досега и цял следобед беше отворено предполагам вътре е било към 10С. При зададени 20С се развихри и след около половин час се кротна на ниска степен - явно ги доближи.Осезаемо се стопли.Оставих го да темперира - стените са камък и тухла.Помещението е 35кв ,около 2.50 високо.Струя - много гореща.Доволен съм.
Ватметри - не ми се занимава сега.
Благодаря на Сашо за съветите и трафа!!!
Снимки може утре , че стана тъмно.
п.с. КОП си ме устройва за 18ска(50) , това е барбекю , което за да го темперирам трябваше да паля камината от предния ден и през 2 часа да ходя да хвърлям дърва.Общо взето за 1 купон(рожден ден например) отиваше половин кубик дърва , хамалогията не я броя. Сега пак ще си паля каминката , но само за кеф.Варианта беше да сложа водна риза с радиатори , но пак толкова излизаше - радиатори, помпа ,разширител, тръби, врата за камината, къртене.....А , и бонус охлаждане имам.