Не, освен ако не се "осерат" на монтажа...
Не, освен ако не се "осерат" на монтажа...
Аз бих го черпил 100гр., като имам предвид откъде идва машината.
Митко, прав си...Не се знае дали машината е проверена дали е с точното количество хладилен агент, предписано от производителя.
Лоша работа. Би трябвало да е проверен, поне така ми казаха. То в България човек луд да стане с тези климатици. От едно място машината, от второ стойки и канали, от трето автовишка. Няма една фирма да отидеш и да си спокоен, те да мислят за монтажа. Има една, ама те пък не предлагат 100 волта. Дано да е на късмет. Амин!
Братчет, нещо ме притесняваш с тая вишка. Имай предвид, че агрегата трябва да е достъпен за профилактика и сервизиране. На мен ми се случи една проблемна клима и трябваше на няколко пъти да се чепка по външното.
П.С. То да не се налага де... ама Карлсон ли ще викаш да ти долива фреоня?
Този пост е редактиран от Kasap; 05-02-13 в 23:34.
Мерси за съветите, на теб и на Сашо, уж съм предвидил всичко. Външното се пада на терасата, под отваряем прозорец. Затова става 8 метра тръбният път. :rolleyes:
От външното тяло, т.е. терасата граничи с цяла стена, около 4-5 метра има натам (от средата на терасата до средата на другата стена) и още 3 метра нагоре към климатика. Представи си краен панелен апартамент. Крайната стена както е без прозорец и до нея е терасата. То може и без автовишка, но трябва да минават тръбите през стаите. Аз искам като се прибера, да си погледна климатика на фона на другите висящи небандажирани тръби и да си кажа: "Браво, японска работа"!
Panelka.jpg
Както отива работата май ще подобря рекорда си за най-скъп монтаж.
Този пост е редактиран от aruba_man; 06-02-13 в 00:20.
Под погледа на слънцето нищо не изкарва дълго, затова наличието на кабелен канал е плюс в много отношения.
Извинявай за въпроса, може глупаво да ти звучи , но рестартира се от къде? Тези ел. блокове къде се намират във вътр. или външно тяло? И този проблем отстраним ли е или климатика вече си е пътник? Тъкмо реших , че след подмяната на Национала съм си решила проблема и ново 20.Явно нямам късмет с климите втора употреба, макар че имам още два и с тях за сега да чукам на дърво нямам проблеми втора година.
ее Аруба след 2 години избиране най сетне взема нещо честито .. да се похвалиш как работи машинката ..
Сиси, електронни блокове има и във вътрешно тяло и във външното. Ако машината ти е гаранционна, извикай фирмата която ти го е продала и монтирала да ги демонтира тези електроники и да ги провери в сервиз. Ако ли не, не бързай да хвърляш нищо...
Колкото до рестарта - става въпрос да изключиш захранването на машината за 20 минути. След това пускаш. Тошиба си имат добра диагностика посредством дистанционното управление, но това е работа на техниците които евентуално ще ти отстранят проблема.
Проблема е там , че аз живея в Перник, а фирмата е от Пловдив. Едно че чакам по 20 дни да дойдат и после си плащам транспорта. Не се оплаквам от хората , а ги разбирам, а и ме е срам вече да им звъня. Може би съм карък . А можеш ли да ме ориентираш горе долу колко струва един такъв ремонт и дали в София знаеш някоя фирма , която ревизира такива климатици? Сигурно вече ти досаждам много, но вече ми писна и се чудя дали да не го върна и да търся нещо друго и да е по-близо до нас. Три пъти идваха заради Национала , накрая явно им писна от мене и ми го смениха с тази Тошиба , ноооооооооо 5 дни работи и се сдуха , направо изпитвам ужас да им се обадя ,но ще трябва.