Всичките са големи.
Този пост е редактиран от SPSt; 24-05-18 в 19:04.
Стига с тия минимуми, числото ти казва колко силно духа! За тази кубатура трябва да е 22.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Аз написах минимума, хайде сега ти напиши колко духа 28-ца и колко 22-ка. Дано оная жена от пазара да ти е казала. Числото показва само и единствено номиналната топлинна мощност на охлаждане.
Възможно е дори първите степени на турбината да са с еднакви дебити и шум, както е и при други модели. Примерно, на моята 12-ка дебита и шума на първите 3 степени са еднакви с тези на 9-ката. Така че и според мен може да си работят идеално в такова помещение.
Може и да е, може и да не е. Има един национал 28 в такова помещение и го прави сауна. И си подухва доста. Добре е да е 22.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Това вече е друго! Добре е, но не задължително. Нали знаеш, че ползвам 36-ца в 21 кв.м., без никакъв дискомфорт.
Здравейте на всички! Може ли да се намери такъв компресор и струва ли се упражнението да се сменя. Машината е Дайкин от 1992 год. Работи безупречно преди да се скапа компресора. Сменил съм го вече с нов, но ми свиди да го изхвърля, ако може да се отремонтира на някаква прилична цена, ако ли не- фирма Титан, заедно с трафа и вс. останало
Не си заслужава заради цената,компресор не е невъзможно да се намери но той ще е пак от някой негов набор.Тея машини лесно не умират(90г.-99г.),по-вероятно е външната платка да е за профилактика отколкото компресора да се е споминал.
Идваха от фирмата, която го монтира навремето, сложиха три лампи и те светваха когато сработваше компресора и казаха че е повреден. Компресора сработваше на всеки 15 сек. за около 5-6 сек. Казаха, че е за смяна климатика предвид възрастта му и аз го смених с нов, но ако може да се отремонтира до към 200-250 лв. бих ги дал защото работи много добре /ако разбира се, изключим дефроста на 40 мин./
Честито! Много хубава машина. Със здраве да си я ползвате!
Това ми е третата тошиба имам 221sdr ,401 sdr и сега 402jdr
В какво помещение е този 200 волтов шедьовър?