220-100v, 220-200v, а в България мрежата работи на 230v.
Яворе, някога да си мерил какво имаш в контакта? Особено вечер в някое място по-далечко от трансформатора 20/0.4 kV. В България стандартът за напрежение е 230V +/- 10%.
Гледам, 2kVA струва 85 лева. С такъв, машината със сигурност няма да може да развърти до 11 или 12kW. Ясно е защо.
Не помня, върнах се да питам пак учителката. Виж кво ми даде?
Двеста волтовият траф може да съм го навивал и аз в мазето, докато съм се крил от час по физика, щото няма зададена мощност. Да предам приза за лауреат на SPSt? Много мераклии станаха за него!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Титлата можем да си я поделим, обаче да не включим и часовете по четене. Аз такива параметри съм виждал, обаче в твоят пост не видях напрежението. Покажи да видим, че е на 100, а не на 200V. След това ще разпределяме титлите.
Додо това е автотрансформатор .. запознай се с начина на работата му
Днес добавихме още един ДайСеКай в семейството. Монтираха на сина Тоshiba RAS-221UDR. Първите впечатления са отлични. Ето няколко снимки направени след пуска:
Браво, много хубава машинка! Аз не можах да намеря и сложих 25цата, но те са почти еднакви.
Бреййй, тоя ватметър много точно мери.
Една степен нагоре изобщо не е проблем. В къщи в хола съм за 28-ца, но 36-цата PDR си се държи много добре.
- - - - - - - - - -
Ватметърът показва консумацията на климатика + около 11W за трафа. При по-високи мощности и консумацията на трафа леко се качва.