За жалост прекрасното японче от подписа ми се оказа че няма ултра базовата екстра "вентилатор", не мога да повярвам,а ми е идеално да върти само въздуха в стаята :-(
За жалост прекрасното японче от подписа ми се оказа че няма ултра базовата екстра "вентилатор", не мога да повярвам,а ми е идеално да върти само въздуха в стаята :-(
Може да импровизираш в режим охлаждане избираш най-високи градуси и пак ще върти въздуха.
Не съм го пробвал така.просто не мога да повярвам че няма опция само вентилатор!
Бутона за плазмата от изключен климатик го вкарва във вент. с плазма.
Не знам дали твоят модел има плазма.
Иначе 30гр., охлаждане. и фиксирана степен на вентилатора.
Това с плазмата е идея,заработи перфектно,мерси много.много почерпки се насъбраха към теб,благодаря от сърце.
Този пост е редактиран от oska; 07-07-18 в 02:21.
как да няма .. моя модел е подобен ,има отделен бутон за вентилатор води се home leaving fan или нещо такова в превода на книжката
мда .. дистанционното ти изглежда като моето ,но точно тоя бутон ( отдясно на градусите ) е различен
Здравейте,още март писах във форума за избор на два климатика,но както каза един потребител след посещение на офис на варна клима,избора се оказа невъзможен поради липса на това което желая.Поради липса на други подобни фирми в Шумен,се насочих към Japan Clima Варна.От наличните там клими кое бихте ми препоръчали за две еднакви вътрешни стаи-детска и хол,17м2,41м3 със сменена дограма,Sharp ay -Y28SX,AY-T25SV и Toshiba RAS -281BDR,RAS-281 BRS,RAS-281EDT, и RAS-255EDR ,цената е между 1450 и 1570 с монтажа.
Аз бих избрал RAS-281 BRS пред RAS-255EDR. Мисля, че няма място за сравнение м/у двата. Първият задължително Toshiba RAS -281BDR.
Благодаря за предложенията,явно единия ще e RAS 28 BDR,а за другия ще решим на място,защото наистина в момента имат доста разнообразие.
- - - - - - - - - -
Здравейте,още един въпрос ще задам.За моите помещения 17м2,41 м3 кое ще е по-добре с25-ца или 28-ца.Дограмата е качествена и стената около прозорците е изолирана.Останалите стени са вътрешни.Притесняваме 28 да не дойде твърде голяма.
Някой може ли да каже за National CS-X255A какви консумативи (филтри) трябва да се вземат и от къде?