Грешни са...
Отоплителна мощност: 5.0 kW (0.6 ~ 11.7)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 8.5 kW, 29011 BTU
Явно не сте наясно какво може такава машина?!
Грешни са...
Отоплителна мощност: 5.0 kW (0.6 ~ 11.7)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 8.5 kW, 29011 BTU
Явно не сте наясно какво може такава машина?!
Че и отгоре.Моя е 8,1на мах и зимата прави баня за половин час на тавана на вилата - 32 квадрата подпокривно, дето не е отоплявана месец.Смятай това какво може, ако е в ред.
И на мен ми трябва за не отоплявано помещение затова и искам да съм сигурен. А и помещението е отворено към стълбище.Няма да работи при големи минуси , най много да минус 5 защото в най големите студове няма да се използва помещението.У нас съм с Нокрия 24-ка и знам за какво става въпрос. А тази Нокрия колко време може да работи на максимална мощност.
А как мислите да го свържете към мрежата?
Ще извикам фирма от Бургас за монтажа. Поне така смятам за сега.
Е как 80 лева, като от кочината цената на бройка е 350лв? Без гаранция за това, че въобще ще тръгне? По-скоро краден траф 4kVA за 80 кинта, с клизма, може и да се намери.
Додо, приятелю стига писа глупости. Развърта се до 3550W консумация на 200V. Миналият ден купих и монтирах чисто нов /не краден, от магазин/ траф 15А 230/100V за 70 лв. Сложих го на 22-ка. По-мощните бяха на същата цена.
Не мисля, че се налага да прибягваме до твоя опит.
ТРАНСФОРМАТОРИ - Японски климатици
Касапе, тороидален в кутия с ушо за закачане-70 лв.
Те тези са тороидални, не гледай какво има на картинките. И по-евтини от 70лв. има, но не струват.