Спок, доволнъ шъ останиш!
Благодаря. Тъкмо се чудех дали е Дайсейкай. Този е експлоатиран достаъчно- личи си по вътрешната страна на пластмасата. Твърде е рано за заключения, но за сега съм доволна. Не съм "последен модел" маниак. Искам техниката нова, или стара да си върши добре работата.
колкото по нов климатик имаш ,толкова е по трошлив и с ниски показатели ..
Не бой се, Сибела, ще се справи.Моя го изревавам на вилата при - много градуса, топли 32 квадрата студено подпокривното пространство и се справя жестоко при всякакъв студ.
Този пост е редактиран от Kasap; 18-12-18 в 21:29.
По пожълтяването на пластмасата не можете да съдите за срока на експлоатация по никакъв начин. В един магазин имаше монтирано чисто ново вътрешно тяло на xx1 UDR и клапата му беше лимонено жълта за разлика от другите пластмаси. Дори само да е стоял без да работи, някои пластмаси си пожълтяват. Честито за хубавата машина-ако е добре обслужена, ще бъдете много доволна. Щом имате опит с европейски модели, ще видите осезаемата разлика.
Този пост е редактиран от SPSt; 18-12-18 в 22:13.
На National X255A как да пусна филтрите да се почистват от дистанционното.
В момента се чистят автоматично но го прави на 24ч и 10 мин и взе да става много късно.
Благодаря.
Ще се изключи ли сам или трябва да го спра аз?
Ще се изключи след 1ч. и 10мин.
Всъщност ще мине в режима в който е бил преди да натиснеш бутона.
Ако е работил в отопление, след като приключи чистенето,ще мине на отопление!
Може и да го спреш ако искаш.
Ако задържиш бутона над 5секунди, прахосмукачката ще отиде в крайно дясно положение и ще спре. - ако искаш да си извадиш и чистиш филтрите ръчно.
Този пост е редактиран от zxc0; 20-12-18 в 21:13.
Здравейте!
Насочил съм се към японските климатици втора употреба и фирмата Варнаклима поради това, че имат офис в гр.Бургас и предлагат 3г. гаранция (но съм отворен и за други предложения ако има).
Трябва ми машина за отопление на стая 14кв.м. 2,50м висока или иначе казано 35куб.м. Стаята е спалня в къща с 2 външни стени. Северна и източна. На източната има вратопрозорец около 3,5 кв.м. Стаята е с изолация на тавана 10см минерална вата.
Не държа на екстрите на климатика, а да е тих и надежден модел до колкото може да се очаква от К2У.
Надявам се запознатите да предложат добра машина, че тъкмо си харесах една Тошиба заради високия COP и във форума прочетох, че била само за охлаждане.
Предпочитам да се доверя на хора от форума за избора, а не диркетно на фирмата продавач.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Желателно е, да отидете до фирмата и да разберете какво имат налично и да го кажете тук, за да може запознатите с К2У да ви посъветват, кое ще бъде най-добро, за вашият случай. Може да ви се предложи машина, но няма гаранция, че ще я има. При К2У избираш от това, което има налично.
Ясно. Разглеждах сайта им и си мислех, че може от там да си избера машина, но явно е както казваш. Звъннах им и казаха в магазина да отида за да ми кажат какво имат налично в гр. Бургас. Така, че ще питам пак преди нова година, като разбера какви модели имат налични.