Напоследък много скучно у форума нещо. Викам да напиша и аз нещо ...
Коронавируса хвана моят 365UDR и не ще да го пуска.
Историята е описана тук: https://forum.setcombg.com/%D0%B2%D1...2-3-a-295.html
Накратко не включва отопление, дори вече с двойно подадено напрежение от нормалното(40V:20V).
На охлаждане се подава дирекно +-100V, изправено през Грец. А на отопление през съпротивление 1кОм и на вентила отива към -+20V нормално!
При предният отказ намалих 1к на 0,33к и така се подаваше 40V. До момента без проблем. Но сега няма включване на отопление!
Дирекно накъсо без съпротивление му запоих жицата - не ще пак. Хммм. Бобината си дава съпротивление.
Я на 220V през 40W лампа и еднополупериоден изправител - в двете посоки, няколко пъти - Не.
С лампа 60W, пак няколко пъти, в двете посоки - Не.
С 250W - Не.
Лампите светват леко, ток има но превключване не се чува!
Нормално се чува ясно!
Същевременно пробвам дали е тръгнал на отопление пък да не съм чул, ама няма такова нещо - охлажда и толкоз.
Чукам лопам леко по 4-рипътния с отверка - Не.
Викам си, смъквам бобината да видя прави ли някакво магнитно поле изобщо.
Махам я, пускам климатика - чудо!
Климатика работи на отопление.
???
Те това вече е Тошиба без дефрост. Работи няколко дни така - външното в скреж ама няма дефрост, той го пуска ама не му се дава.
Ще проверявам бобината дали прави магн. поле.
Слагам една отвертка и тя залепна без да съм подавал напрежение. Ама яко лепи. ???
Вече ми стана ясно какво става. Вътре в бобината има постоянен магнит с ясно изразен NS.
При +- 100V, охлаждане има за цел да усили магн. поле в същата посока и да дръпне плунжера в посока към бобината.
Веднъж дръпнат, постоянният магнит има достатъчно сила да го държи.
При отопление целта е да неутрализира полето на пост. магнит и да изтърве плунжера и да отиде в обратна посока. Затова се е подавало 20V.
Мисля, че му действа пружина. Защото при изваждане на бобината без подаване на напрежение се задейства отопление. Т.е. в плунжера няма магнит, иначе щеше да реагира като му подавах 100V.
Пробвах няколко пъти с изваждане на бобината. Мръдне ли 5мм и изтърва и минава на отопление.
Задържането е прекалено силно, възможно е и плунжера да се е намагнитил и да пречи.
Хрумна ми гениалната мисъл да отдалеча бобината малко.
За целта сложих гумена шайба с дебелина 2,5мм и след нея бобината. Така силата на привличане е по-малка.
След множество тестове и реални условия няколко дни засега няма отказ.
Надявам се да е полезно на някой.
Тя и колата ми я хвана корона вируса - и там имаше ел. технически загадки. Ако имате мерак ще разкажа.
Ай, наздраве!