Поздравления за избора! Има ли самопочистване на филтрите?
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Поздравления за избора! Има ли самопочистване на филтрите?
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Много приемливо е десетина вата за трафа при 300...400W консумация.
Интересно ми е като свали на 50W колко ще са за трафа.
Защо да сваля на 50 вата? Има си щепсел машината!
7-10W, но на стенд бай при мен е 10,7. Графиката не е линейна. При по-високите мощности /1500-1600/ стига до 25-27W.
- - - - - - - - - -
Приказките под шипковия храст можем да ги водим на по бира. Писал съм защо е по-добре и по-икономично да не се изключва, а да си работи на 45-50W. Свързано е с алгоритъма на работа на DR-серията.
Не бих се доверил на точността на нито един от двата уреда показващи мощността.
При мен показва 0W при OFF,което не е възможно.
Трафа ми е за 200V, а измервателя в момента е EMOS модел не знам, щото я няма лепенката.
Май под 5W не показва.
С електромер с диск съм измерил че е към 3,7W при ОФФ със трафа.
Само не ме питайте как.
[QUOTE=zxc0;895243]Не бих се доверил на точността на нито един от двата уреда показващи мощността.
При мен показва 0W при OFF,което не е възможно.
[/QUOTE
При мен показва 0W само при изключен щепсел. Индукционният електромер с диск е възможно най-неточния аналогов измервателен уред. Показва в повече само при самоход. Във всички останали случаи показва по-малко.
Параметрите му се променят с времето, така е. И има праг на чувствителност, да.
Ако е настроен е най-точният по отношение на косинус Фи.
Електрониката се дъни много повече от механиката.
При електронните дискретизацията я прави неточна по дефолт.
Няма как да стане механичният електромер с триене, износване на лагеруващите елементи и т.н. да е по точен от добре калиброван електронен електромер. И това за дискретизацията не е вярно. Импулсите са с много точни честота и амплитуда. Как ще сравняваш кварцов генератор с каквато и да е механика? Старите електромери бяха добри за потребителите. Навремето като студент плащах по такъв контролен електромер на хазайката 45-50 ст. на месец. Е, вярно, че и съквартирантът ми обръщаше фазата/начало и край на токовата намотка/ и я забравяше, но и електромера позволяваше обратно въртене.
Касапе, от Езоп са басните, ама тук идват малко сложни! Опростявам ги нищата.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Честито за машината.
Важното е сина да е доволен от нея!
И безаварийна работа пожелавам.
PS: Честотата си е точна, амлитудата също, ами между 2 измервания кой мери - никой. Жива mp3-ка.
Този пост е редактиран от zxc0; 26-10-18 в 22:15.