Новите машини на 100V по-различни ли са от европейските, като качество на изпълнение и вложени материали?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Новите машини на 100V по-различни ли са от европейските, като качество на изпълнение и вложени материали?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Това не мога да определя ,но все още има модели без аналог на европейския пазар .
Среден 3 според вас? Можем ли да видим снимка? Имате ли възможност да ми дадете две имена и номер на поръчката за да знаем, че получаваме оценка от РЕАЛЕН клиент.
Та нали е очевидно, че не иска да купува пак от тях? Твърдението ви е вярно, само и единственно ако приемем, че в България 100% от клиентите са адекватни и лоялни. А това не е така.
-------------------
В никакъв случай не казвам, че сме коректни на 100%, безгрешни и сме най-добрата фирма (и без това, тука тази позиция е заета за дълги години напред), НО! моля за обективност.
Здравейте! Мои приятели ще си купуват К2У. Предложели са им :
Sharp - U50SX
Fujitsu - S40A2
Mitsubishi - ZW408s
Ще се монтира във всекидневна 36 кв.м., изток-запад, с ПВЦ дограма към двете изложения, тухла, среден етаж и апартамент в Стара Загора.
Не мога да намеря инфо за екстрите. От форума разбрах, че Митсубишито няма плазма, Шарпа прдполагам има и прочетох хубави отзиви, но за по-малките от серията, където копа им е около 6.5. Не съм сигурен, какво има Фуджицото, но пък той е най-нова година - 2011. Мощности, консумации и т.н. съм ги намерил, но и по тях не мога да преценя, кой е за предпочитане, предвид и ниските им копове.
Помолиха ме за съвет, а аз не мога да го дам, за това се обръщам към вас. Благодаря!
Мнение от собственик на u28sx. Свирепа машина. Трябва да се внимава за диатанционното да е оригинал. С четири бутона в лявата страна под капачето. В противен случай оставаш без регулиране на клапите за хоризонтална посока на въздуха. Има по нетабръководство на японски, което показва оригиналното дистанционно. Мен така ме метнаха, че после се разправях. Иначе е топ модел по всички правила на играта. За останалите не мога да дам мнение.
без да имам и познавам въпросните модели,мога да коментирам ШАРП и МИЦУБИШИ само като марки(имам японски такива).ШАРП-а е наистина ЗМЕЙ-бълва жега КЪТ ТАКОАААААААА,но МИЦУ е по-безшумен.въпреки това аз бих избрал ШАРП-а.
...стига бе, сериозно ли? Някоя втулка не трака ли?
Разбирам, че повечето хора тук са икономисти...
По колко трябва да струват платките според вас?
И изобщо, какъв е приноса на подобни постове..?
Добре де, навсякъде ли трябва да има изцепки...
Някой нов потребител или който рядко влиза кво ли си мисли....?
п.с. или питащия - “аз питам за машините, а то платки, втулки, електромери, кочове....
какво да им кажа на познатите....?”
А защо пропускаш провокациите за втулките ? ... също змейовете и главните букви.
Темата е ориентирана към ползватели на тази техника и тези които се дразнят от нея, не са задължени да я четат.
Също така, сте свободни от ангажимента да пишете коментари, в случай че нямате какво да кажете...