здравейте колеги,след като измих йонизатора на моя климатик марка Toshiba ras-255pr започна да свети червен диод.Някой има ли идея какво означава това?
Имаш проблем с плазмената касета или с управлението. Предполагам като сте я мили, не сте скъсали единия електрод?
снощи я разгледах подробно тая касета и взех че я разглобих.Открих два проблема,Пластината на единия електрод беше корозирала ,но след като я зачистих не се оправи.Разглобих я и втория проблем, който открих беше,че липсва контакт между пластината и тънката жичка.Зачистих внимателно пружината и всичко се нормализира.Благодаря ти за бързия отговор колега Aleksandars
Добър вечер на всички.
Както знаете и аз от няколко месеца съм собственик на К2У(Hitachi RAS-S40Y2).Впечатленията който мога да дам по време на летния период според мен са много добри,доставяше много добър комфорт и все едно го няма там на стената,не се усещаше че работи.Консумацията в този период варираше около 200-230 вата настроен на 25 градуса и ауто вентилатор.
От няколко вечери го пускам на отопление,отново на 25 градуса и ауто вентилатор,комфорта е отличен не се чува дори когато влиза в офф.Консумацията му е малко по висока от тази в режим охлаждане в рамките на около 320-340 вата.
Мога да кажа само че за 10 годишна машина работи отлично.
П.С.Йонизатора му е постоянно включен но нещо не мога да го усетя,може би от това че имам синозит.
Здравейте! Моля за повече информация за National CS-506TB2, превод на ръководството и мнение за използване в помещение около 35 кв.м., етаж от къща с външна изолация! Благодаря!
Това което ми прави впечатление на първо четене е, че вътрешното тяло е много малко (280 × 799 × 183мм) 7.5кг. което е предпоставка за шумна работа.
Но за сметка на това Външното тяло ми се вижда доста леко за 18-ка. 34кг.
На мен ми се вижда кофти.
Ами отговорете му на човека де. След като имате опит...
Нормално е, тази информация да бъде представена от този който предлага на клиента този продукт. Друг е въпроса, че това не се случва...Защо ли?
Изпратено от моят K9 с помощта на Tapatalk
След като 12-ки с по 28 кила външни тела минават за добра сделка, защо 34 кила да са лоша за 18-ка? И откога японците са минали на европейската система за мощности? Не беше ли по-различно означаването на мощностите им? И как да оценим качеството на сделката, като няма цена?
Е това не го очаквах от теб! Честно! Нормално ли е според теб измислени топлинни!!! единици от ония бастуни, да се ползват като единица за мощност? И в Япония се движат у лево, ама киловата се ползва по цял свят като единица за мощност. Само борците срещу расизма не приемат системата SI. Тук много пишман търговци използват тази измислена мярка единствено, за да продадат 22-ка за 10-ка или 28-ца за 14-ка.
Точно това имах пред вид. Пишман търговците. Не аз съм измислил BTU. За хубаво при японските машини намирам това, че декларират на първа страница какво се случва с топлоотдаването при +2°С. При европейските трябва да се ровиш по-дълбоко.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk