Имам още някоя и друга втулка , за подаряване...
Имам още някоя и друга втулка , за подаряване...
Това на снимката Шаро ли е или Мицубиши ? Това на снимката го имат няколко модела на Тошиба и Саньо и до там.
Темата е прекрасна и едва ли дразни някой , просто когато има провокации ще има и подобаващи отговори
- - - - - - - - - -
Сигурно имаш цяла камара
Абе не знам с тия втулки от кашкавал ли ги правят сега .. на Саньото ми ( 12 годишен купувал съм го нов ) не е пипана ни втулка ( освен 1-2 смазвания ако се сетя през 3-4г ) нито лагери на мотори нищо .. на всичкото отгоре и пластмасите му нещат да пожълтяват поне малко да има вид на дърт чайник
Колегата не ви отговори, но аз ще си позволя...
Случая е от миналата седмица.
100% РЕАЛЕН и 100% коректен клиент - възрастна жена, решава да си поръча климатик, рекламиран на сайта Ви за сумата от 500лв. И понеже го няма в наличност, успявате да ѝ продадете, значително по-скъпа машина, която не блести с особени параметри.
В това не би имало нищо нередно или некоректно, ако не беше... хм, твърде незадоволителния (по форумните ни стандарти) резултат /в прикачения zip-файл/. Впрочем, ще се въздържа да пиша оценки...
След телефонен разговор с не-българоговорящ (но любезен) служител на фирмата, е посетена от сервизен екип, който е отстранил шума на вътрешното тяло. Относно оплакването от външното тяло, което се чува на съседната улица, жената е получила оферта за монтаж на тампони на стойност 80лв., която все още обмисля. Услугата струва 30-40лв. според официалната ви ценова листа.
В случая се чувствам и персонално отговорен, защото препоръчах марката, но не положих достатъчно усилия да убедя потребителката, да се обърне към надежна и проверена фирма.
Този пост е редактиран от Kasap; 10-10-19 в 01:19.
Ако този шум е от външното тяло, тампоните едва ли ще помогнат.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 10-10-19 в 06:38.
бе май тази зима КЛОШАРИТЕ пак само ще четем отзиви по форума.............
Здравейте,
1. ПРОБЛЕМА от видео е отстранен в рамките на 24 часа след първото обаждане на клиента.
2. В момента лицето посочено за контакт по тази поръчка - КАЗВА, че няма никакъв! проблем по климатика.
Благодарим ви за внимание.
Потвърждавам казаното от колегата KlimaFrost. Шума от външното се е оправил, след като климатика е поработил по-дълго време - точно както е било предсказано от сервизния екип!
Шума от външно тяло няма. Шум във вътрешно оправен гаранционно в рамките на 24 часа в събота.
Не смея повече да ви преча да ни оплювате фирмата от върховете на стандартите на този форум.
За особено надерени търсачи, детективи и монтажници със 68 години стаж - ПУСНАТО е видео от преди ремонта. Разместена турбина. Не поръчвайте книги от Япония, не пускайте графици, не пишете доклади за това от къде според вас идва проблема.
Този пост е редактиран от KlimaFrost; 10-10-19 в 18:23.
Не, това би било първото Саньо с тампони. За щастие проблема е решен.
Вие поискахте обратна връзка, относно качеството на предоставяните услуги и не разбирам защо резултата ви разстройва. Съвсем закономерно е и клиентите да пишат тройки, получавайки тракаща машина.
И само за протокола - рециклирането на машините се прави преди монтажа, а не - след това!
Този пост е редактиран от Kasap; 10-10-19 в 23:34.
Не, не е с тампони. Клиента си купи комплект тампони за 8 лв и настоява да дойдем да ги сложим безплатно. Казвам го от сега, да не излезе после като голяма тайна и разкритие.
Не са необходими тампони при този монтаж и климатик. Не мога , за разлика от тукашни детективи, да споделям вътрешна информация за клиента , но не са слагани в нейна полза
- - - - - - - - - -
Не сме дораснали до вашия стандарт и при нашия обем - признавам се, да, случват се повреди на к2у. Да, правим и грешки. Което писах в самото начало и което толкова силно оспорвате /?!/