Здравейте,
насочил съм се към японски клматик втора употреба за детска стая 4 на 3 м. Стаята е южна, вътрешна, с изолация на всички стени и тавана + добра PVC дограма. В Стара Загора ми предлагат Daikin ATE22MSE8-W, но не мога да преценя дали ще ми върши работа. Ако някой може да предложи варианти, ще съм благодарен.
Благодаря за инфото.
А като модел добре ли е. Какво друго бихте ми препоръчал за около и под 1000 лв
Изключително благодарности на колегата Aleksandars ( Александър Щерев и екипа) за препоръчания климатик и професионалния монтаж изпипан отвсякъде ,рядко срещани професионалисти.Благодаря ви,да сте живи и здрави!
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Ако може някой да ми предложи някакви варианти за климатик за 12 кв.м. Може и на email mekerence7729@gmail.com
Този пост е редактиран от Mekere; 30-11-20 в 20:42.
Да е тук не на лични. И аз имам проблем с избора на климатици за малки помещения. Всички се оплакват от неадекватно поведение.
На 230V трудно се намират машини за малки помещения, защото не внасят. Избор има на 100V.
В Кърджали няма много предлагане. А и цените са като на нови.
... А новите не стават... параграф 22. Може да има и нови на 100V, трябва да се пита.
Здравейте на всички. Искам да закупя климатик с аспирация, който ще го поставям във фризьорски салон. Помещението е 45 кв. метра и височина 3.10 метра. има външна изолация и вътрешна изолация на тавана. Искам да взема японски втора употреба 22 или 24 btu. Ако може малко помощ . Благодаря
Здравейте имам проблем с климатик Hitachi след монтажа му за един месец навъртя 500 kw/h. Поставен е в панелен апартамент в хол. Климатика е 14 ка по съвет на фирмата от която го купих . Това възможно ли е . Става въпрос за предния месец когато не
беше студено .
На 700W е работил, ако е държал 25° в по голямо помещение може и да може да ги навърти.
Hitachi ras 28
- - - - - - - - - -
Стаята е 20 кв.м хол в панелен апартамент вътрешна изолация гипсокартон и вата. Интересното е че вентилатора е пуснат на автоматичен режим зададената температура е 23 - 24 градуса и те вървят почти на максимум и не намалят