Дали си струва си отговори сам.
Лудост!
Такива паро за 20 годишна техника!
Дали си струва си отговори сам.
Лудост!
Такива паро за 20 годишна техника!
Не
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Има още две тошиби от DR серията и те са по 1300лв без монтаж и пътни разходи едната е от 2012г. много ми хареса тая серия но и парите им са много.
Ако цената на климата е 1300 с монтаж и е висок клас от 2012 година насам може. Има голяма вероятност да не ти го предлагат като 9-ка а като 12-ка примерно с една година гаранция и после по 50-60 кинта абонамент на година и станаха 1800 с 3 години гаранция, ако стане нещо такава същата я няма. Не е проблем че е 2004 година но парите са много за тези години. Ако ти я дадат за 1000 лева вземай я.
TOSHIBA RAS-251EDRH 1300лв без монтаж и трябва аз да намеря фирма за монтаж климатика е във Варна а аз съм от смолянско,ако бяха по 1000лв с монтажа хизобщо нямаше да се замисля.
Не ме разбирай погрешно но ако стане нещо с тая машина наистина ще станеш денис белята особенно ако е нещо по фрапантно. Избери най малкия наклон на съпротивление а това е доверена фирма за монтажи и нещо класно и ново и АКО стане нещо фирмата да е при теб на следващия ден. В случая гаранцията ти се поема от фирмата вносител във варна и ако стане нещо пак ще идва фирмата която го е монтирала за да направи протокол и ако не е заради лош монтаж най вероятно ще искат 30-40 лева. Смолян е доста близо до Пловдив, от тук няма ли та чак от варна. Пловдив е меката на агенти за к2у
Не ме разбирай погрешно но ако стане нещо с тая машина наистина ще станеш денис белята особенно ако е нещо по фрапантно. Избери най малкия наклон на съпротивление а това е доверена фирма за монтажи и нещо класно и ново и АКО стане нещо фирмата да е при теб на следващия ден. В случая гаранцията ти се поема от фирмата вносител във варна и ако стане нещо пак ще идва фирмата която го е монтирала за да направи протокол и ако не е заради лош монтаж най вероятно ще искат 30-40 лева. Смолян е доста близо до Пловдив, от тук няма ли та чак от варна. Пловдив е меката на агенти за к2у
Наясно съм с тия неща(монтирал съм климатици преди 12години)но във Пловдив намерих две тошиби от DR серията от 2004 година за по 1300лв без монтаж и пътни а тоя от Варна пак за 1300лв но 2012г.Ако някой знае някъде да има по евтин и нов да ми пише.Искам да го монтирам в спалня 15кв 40кубика 1северна стена външна и 1западна външна и е много студена без изолация в къща дограма 2.33 на 1.43.
Вземай го....аз съм с голямото братче на 255-ицата.Всяка DR при добре обслужена машина е за предпочитане пред съвременните рахити.
Здравейте,някой има ли характеристиките на тоя модел и как е при дефрост тих шумен,знам само че има всички екстри май. SHARP AY-Y25XE6
- - - - - - - - - -
Поръчах 255JDRа пък квото стане дано искара повече години.
281JADRS - Здравейте някой може ли да помогне, как да си стартирам самопочистването, автоматично всеки ден . А още по добре ще е, ако някой има цялото упътване, превод. Понеже ми дадоха от фирмата два хвърчащи листа, които са ги копирали от Александър Щерев.
Мога да ти обясня как да го пуснеш на заводска настройка да се самопочиства всеки път след спиране,но тука незнам как ще стане.
- - - - - - - - - -
Ако не си го оправил пиши ми на лични.
- - - - - - - - - -
Да се запиша и аз със един "изхвърлен климатик " Тошиба 281JDR,за сега съм много доволен.Даже неможах да повярвам че може да слезе на 20вата по дислея а по уреда 17вата при 11градуса външна и 23 зададени в стаята около 23градуса и всички врати отворени на етажа без хола.Общо 107кубика 41.2квадрата.Направих и видео мисля че небеше дефрост но не съм сигурен не погледнах външното тяло но вътрешното си работеше нормално.
Вярваш ли, че компресор+електроника+2 вентилатора работят с 20W?
Било си е обикновен ОФФ.
Честита машинка.
Благодаря,не ми се вярва да работи на 20вата но турбината си работеше и духаше като на първа степен,фуджицуто при оф си духа едвам забележимо и се разбира че е в оф.Може пък да съм го хванал като излиза от оф ще го следя тия дни да видя до колко ще му падне минимума.
- - - - - - - - - -
Качих клипа в ютуб от тела немога тука Toshiba-ras281JDR виж го там.