Засега 2 поредни дни работи при 40V за отопление. Превключвам на охлаждане, че то условия за дефрост няма сега.
Ами на охлаждане се подава директно 100V изправено без резистор, значи намотката издържа.
Ще гледам да е само за момент, то хода ще си го направи. Не мисля да го държа след като цъкне, повече няма какво. И наобратно после и така.
На Национала X405A2 намерих къде са забутали ограничението на ампеража, а не са го писали че го има.
Бутона за настройките се задържа над 12секунди и със стрелките за температурата се избира и потвърждаване. Ограничава максимума на консумацията от 2,5kW на 1,75kW.
Човек за климатик втора ръка за Ямбол.
Боже, Боже... [emoji850]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Здравейте,някой може ли да ми даде характеристиките на климатик sharp windom AU E 25SEY?Имам го от около 15г,втора употреба е,не е използван от около 7,миналата година му събрах фреона във външното тяло и го демонтирах с цел да го пробвам за термопомпа.За известно време го бях забравил,сетих се да му търся топлообменник,но греда,всичко е на японски и табелката е избеляла.Имам спомен че е дванайска,с компресор митсобуши,докато го използвахме въмшното тяло работеше изключително безшумно
Модел от 1994 година, девятка на охлаждане, 11600 BTU в режим отопление.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
R22
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Добър ден! Така като бюджета ми е ограничен ( 1000лв ) , смятам да взимам рециклиран японски климатик, отколкото ново от нисък клас. Стаята е 22 квадрата (57кубика), седми етаж с външна изолация 10см, 6 камерна дограма с единичен стъклопакет. Пада се юго-запад външна, без съседи отдоло. Ще е всекидневна и спалня. Намирам се в Бургас и почти целият ден е слънчева, но зимата доста си е студена. Тук намирам само една фирма за такива климатици Варна клима, но ако ме насочите към някой друг също ще проверя какво предлага. Какво мислите за тези модели:?
TOSHIBA 221SDR , MITSUBISHI Z22L, DAIKIN AN25GRS
Този пост е редактиран от Starlord; 01-07-19 в 21:54.
Този пост е редактиран от mimojef; 02-07-19 в 10:39.